Vibracijski jajček Lyla 2

Vibracijski jajček Lyla 2

Vibracijski jajček Insignia Alia

Vibracijski jajček Insignia Alia

Vaginalne kroglice Desi

Vaginalne kroglice Desi

Vibracijski jajček Lyla 2

149,00 €
Rok dobave:5.6.2020
SKU
Vibracijski jajček Lyla 2

Kratki opis

Vodoodporni silikonski vibracijski jajček z brezžičnim upravljalnikom na senzor.

Občutite vznemirljive vibracije čudovito oblikovanega vibracijskega jajčka Lyla iz Lelo kolekcije.

Lyla je luksuzni vibracijski jajček s 6 različnimi funkcijami in edinstvenim brezžičnim upravljalnikom. Primeren je tako za samozadovoljevanje kot igro v paru. Uporabite ga lahko za vaginalno stimulacijo ali draženje katerihkoli erogenih con.

Jajček je izjemno tih, povsem vodoodporen, ergonomično oblikovan in narejen iz kakovostnega silikona. Parom ponuja povsem novo paleto doživetij v postelji.

Lyla se lahko pohvali s povsem novo in revolucionarno tehnologijo SenseMotion in brezžičnim daljinskim upravljalnikom z dometom 12 metrov. Jakost vibracij lahko nastavljate s preprostimi gibi zapestja. Diskretni motorček v jajčku zrcali vibriranje jajčka, zato lahko upravljalec zares začuti, kakšne vrste stimulacijo doživlja partnerka.

Način 1: Nagnite upravljalnik, da prilagodite intenziteto vibriranja. Ko je upravljalnik v vodoravnem položaju, je jakost vibriranja manjša. Če ga obrnete za 90 stopinj, se bo jakost vibracij povečala.

Način 2: Stresajte ali obračajte brezžični upravljalnik, da spremenite jakost vibracij. Premikanje s krožnimi gibi prav tako poveča jakost. Bolj kot so hitri in raznoliki vaši gibi, bolj intenzivna bo reakcija igračke.

Če želite uživati v 6 dodatnih stimulacijskim programih, pritiskajte gumbek na obročku, dokler ne pridete do želenega načina. Vedno sta vam za prilagajanje jakosti na voljo tudi gumbka "+" in "-", v kolikor igračko raje upravljate z gumbi in ne z daljinskim upravljalnikom.

Jajček Lyla je vodoodporen, zato ga nikar ne pozabite preizkusiti tudi pod tušem! Priložene baterije (2 x AAA) za upravljalnik so polnilne, jajček pa napolnite s priloženim polnilcem.

Zapakiran je v luksuzno darilno škatlo z ujemajočo broško in satenasto vrečico za shranjevanje, zato je idealno darilo.

Več informacij
Blagovna znamka Lelo
Material Silikon
Napajanje 2xAAA (priložene)
Dolžina 8 cm
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!