Tenga Air Tech

Tenga Air Tech

Tenga Ultra Soft Double Hole

Tenga Ultra Soft Double Hole

Masturbator Cobra Libre II

Masturbator Cobra Libre II

Tenga Air Tech

25,00 €
Rok dobave:2.10.2020
SKU
I2-E24822

Kratki opis

Izjemen masturbator, ki ga lahko zaradi nenavadne oblike skrijete pred očmi radovednežev.

Odkrijte občutja za katere sploh niste vedeli, da jih lahko! Tenga je po dolgih letih raziskovanja in stremenja k popolnosti končno odkrila higienski masturbator v obliki kozarčka, ki ga lahko uporabljate vedno znova! Tako kot vsi ostali Tengini izdelki je tudi ta narejen s pomočjo Tengine vakuumske tehnologije sesanja pri kateri za kar najboljše rezultate uporabljajo mehko silikonsko peno iz katere je narejena celotna notranjost izdelka. Zaradi izpopolnjene strukture vsrkavanja je pri tem izdelku sukcija še toliko močnejša, zato ste lahko prepričani, da boste z Air Techom doživeli orgazem v najboljšem pomenu besede. 

Tengo Air Tech lahko uporabljate vedno znova, kar je novost v primerjavi s starejšimi različicami te blagovne znamke in pomeni, da lahko pripomoček po uporabi očistite in ga naslednjič ponovno uporabite. Veste kaj to pomeni? Pri masturbiranju vam ni potrebno uporabljati kondoma

Kaj je TENGA?

"Pred vami je prihodnost masturbiranja."

Ali še pomnite najboljšo masturbacijo v vašem življenju? Ali ste komu povedali kako dobro ste se imeli? Ne samo kot šalo, ampak zato ker je bilo res izjemno? Spolnost je bila vedno obravnavana kot nekaj sivega, nekaj o čemer se ne govori. Enako usodo imajo izdelki za odrasle.

No, tabuje je zdaj prišla razbiti TENGA in revolucionarizirati kraljestvo igrač za odrasle - preoblikovati "seks" v nekaj vsakdanjega, nekaj kar lahko uživamo vsi. 

Prednosti izdelka:

  • največji možni vakuum
  • s pomočjo čiščenja ga lahko uporabljate vedno znova
  • priložen lubrikant
  • čudovita občutja med masturbacijo
Več informacij
Blagovna znamka Tenga
Material Silikon
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!