Teledildoničen masturbator Kiiroo Onyx 2

Teledildoničen masturbator Kiiroo Onyx 2

Vložek Autoblow 2A (za obseg penisa 7,5-10 cm)

Vložek Autoblow 2A (za obseg penisa 7,5-10 cm)

Pripomoček za virtualni seks BKK

Pripomoček za virtualni seks BKK

Teledildoničen masturbator Kiiroo Onyx 2

229,00 €
Rok dobave:10.7.2020
SKU
I2-E28464

Kratki opis

Masturbator, ki ga lahko uporabljate skupaj s partnerko, tudi če je ta na drugem koncu sveta!

Masturbator Kiiroo Onyx 2 je najbolj inovativna igračka za teledildoničen seks. Osnovan je bil namreč na edinstveni tehnologiji, ki je namenjena seksu oz. masturbaciji na daljavo. Z njeno pomočjo se lahko vsi dotiki dveh udeležencev prenesejo preko podatkovne povezave (npr. Bluetootha ali interneta), kar pomeni, da lahko vaš/-a partner/-ka tudi na drugem koncu sveta upravlja z masturbatorjem, ki ga vi držite v rokah!

Delovanje

Ta 26,3 cm maturbator s patentiranim Fleshlight vložkom lahko k vam preko interneta ponese popolnoma novo izkustvo intime, saj se ponaša z 10 obročki, ki delujejo skupaj in tako zagotavljajo občutke, ki so kar najbolj podobni tistim, ki jih doživljate med pravim spolnim odnosom. Prav vsak masturbator Onyx se lahko tudi poveže z vibratorjem Pearl 2 ali z drugim Onyxom 2 ter podatke o dotikih prejema tudi s teh naprav.

Uporaba

Masturbator Onyx 2 je tako zelo intuitiven, da boste ob uporabi popolnoma presenečeni. Onyx 2 le priklopite počakate, da njegova polnilna lučka preneha utripati (po približno 5 urah). Ko bo masturbator enkrat popolnoma napolnjen, je pripravljen na uporabo.

Če želite Onyx uporabljati s partnerjem, zaženite računalnik in se prepričajte, da imate prižgan Bluetooth, nato pa s pomočjo pritiska na gumb na spodnjem delu prižgite masturbator. Onyx se avtomatsko poveže z Bluetoothom in je pripravljen na sprejem signala. Če želite vstopiti v prvi avtomatski način, še enkrat pritisnite na Onyxov gumb, dvakrat pa za drugega avtomatskega. Če se želite igrati ročno, še enkrat pritisnite na gumb, nato pa začnite z masturbacijo.

Varnost

Platforma Kiiroo ni le revolucionarna, temveč predstavlja tudi popolnoma novo izkustvo zaupanja in občutka varnosti. Vsaka seja, ki jo opravite s partnerjem ima svojo številko, ki je vidna le vama. Kiiroo na strežnikih ne beleži podatkov, zato bo vajina intimnost res popolnoma zasebna.

Povezanost

Na družabni platformi Kiiroo se lahko varno povežete s partnerjem, ki vašo napravo upravlja z daljave. Njegove dotike boste lahko tako čutili, če sta v isti sobi ali na tisoče kilometrov narazen, izdelek pa lahko seveda uporabljate tudi preko programov kot so Skype, FaceTime itd. Če se ne želita igrati virtualno, pa se lahko povežeta tudi preko Bluetootha.

Prednosti:

  • patentiran Fleshlight vložek v notranjosti
  • lahko preko interneta ali Bluetootha poveže oba partnerja
  • ga lahko uporabljate skupaj s partnerjem ali posamič
  • en multifunkcijski gumb
  • se lahko uporablja z video klepetalnico
  • enotranska povezanost za popoln nadzor nad partnerjem
  • varen dostop do video klepetalnice
  • brezžična Bluetooth tehnologija
  • 26,3 cm
Več informacij
Blagovna znamka Kiiroo
Material ABS/silikon
Napajanje USB priključek
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!