Nastavljive ščipalke za bradavičke Fifty Shades

Nastavljive ščipalke za bradavičke Fifty Shades

Sesalec bradavičk Nipple Sucker

Sesalec bradavičk Nipple Sucker

Črna stimulacijska rokavica Finger Fuck

Črna stimulacijska rokavica Finger Fuck

Nastavljive ščipalke za bradavičke Fifty Shades

16,90 €
Rok dobave:15.6.2020
SKU
I2-E24219

Kratki opis

Potopite se v sladko-boleče užitke in se izgubite v postopnem porastu občutij, ki nastopijo med uporabo ščipalk za bradavičke.

Potopite se v sladko-boleče užitke in se izgubite v postopnem porastu občutij, ki nastopijo med uporabo ščipalk za bradavičke. S pomočjo možnosti nastavitve ščipalk med njihovo nošnjo boste lahko stopnjevali pritisk na bradavičke in preizkušali njihovo občutljivost, vse dokler partnerja ne boste dobesedno rotili za erotično odrešitev.

Ščipalke za bradavice so močne, vendar hkrati zagotavljajo tudi izjemno nežnost. Ker so nastavljive, lahko z njimi bradavičke priščipnete z ravno pravšnjo mero pritiska s katerim boste postopoma izkusili prijetno in toplo občutje, ki se bo počasi razvilo v vzburljivo bolečino. Na vsako izmed ščipalk so pritrjene tudi kovinske uteži, ki bodo vašim bradavičkam z vsakim majhnim posameznim nihanjem zagotovile še dodatna božanska občutja. Mehak silikon bo nekoliko zmanjšal moč ščipalk, tako da boste med igricami lahko uživali v gibanju uteži in v količini ravno pravšnjega pritiska.

Prednost nastavljivih ščipalk za bradavičke se skriva tudi v popolnem nadzoru, ki je tako v vaših rokah, saj ni ščipalka nikoli premočna in vedno zagotavlja ravno pravšnjo mero sladke bolečine. Tudi oprijem ščipalk lahko med nošnjo zlahka prilagodite in ga v primeru prevelike bolečine takoj popustite.

Pripomoček je idealen za uporabo med postopno igro čutov, saj lahko vaš erotični odziv s pomočjo potega za uteži takoj okrepite, poleg tega pa lahko skupaj s ščipalkami uporabite tudi vibrator, ki bo skozi vaše bradavičke poslal slastne in skorajda nevzdržne valove užitka.

Izdelek, ki ga dobite skupaj s hranilno vrečico, je del kolekcije z imenom 50 odtenkov sive, ki jo je odobril sam avtor znane uspešnice, E.L. James. Pripomoček je idealno erotično darilo za vse, ki obožujejo razvpito knjigo z naslovom Petdeset odtenkov sive.

"Te povzročajo tako užitek kot bolečino", je zamrmral Christian. Sprva mi je pripel le eno ščipalko, nato pa še drugo, tako da so moje prsi zapele z zvokom sladke, sladke bolečine… in občutek je bil tako dober. – Christian Grey in Ana Steele

 

Več informacij
Blagovna znamka Fifty Shades of Grey
Material Kovina
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!