Naravno olje za vzburjenje s čokolado ON

Naravno olje za vzburjenje s čokolado ON

Oralni gel s toplotnim učinkom Sizzle Lips

Oralni gel s toplotnim učinkom Sizzle Lips

Naravni gel za vzburjenje ON

Naravni gel za vzburjenje ON

Naravno olje za vzburjenje s čokolado ON

26,90 €
Rok dobave:30.9.2020
SKU
I2-E27463

Lastnosti

 • Za telo

Kratki opis

 • naravno olje za vzburjanje
 • preko 50 nanosov
 • lahko ga uporabite sami ali v dvoje
 • hitro delovanje
 • odlično za oralni seks
 • učinek, ki lahko traja tudi do ene ure
 • omogoča občutek večje vlažnosti
 • pospeši pretok krvi in okrepi občutja
 • ženskam pomaga do hitrejših in bolj intenzivnih orgazmov
 • brez umetnih barvil, arom ali težkih konzervansov

Splošno

 • Telesu prijazno

Naravno olje za vzburjenje ON je doletelo novo izboljšanje - okus čokolade, ki ne le diši slastno, temveč omogoča tudi izjemen oralni seks, saj ga lahko partner kar poliže s telesa! Ker vsebuje mešanico naravnih esencialnih olj ter izvlečkov, je popolnoma varen ter telesu prijazen za uporabo.

Ob nanosu na klitoris se občuti rahlo ščegetanje, ki se lahko na najbolj občutljivi točki vašega telesa občuti tudi kot prijetno utripanje ali vibriranje ter tako povzroča prijetno vznemirjenje in vzburjenje, nekatere uporabnice pa poročajo tudi o občutku večje vlažnosti.

Olje On

Na tisoče žensk je preizkusilo edinstven učinek olja On in vse trdijo enako stvar: “Kako vam je to uspelo? Občuti se kot topel vibrator s skoraj električnim občutkom! Da bi slednjega lahko opisali moškim, jim lahko sporočim, da je občutek tak, kot da bi na konico njihovega jezika položili 9 voltno baterijo. Pa je izdelek naraven?"

Drugi podobni izdelki, ki obljubljajo žensko vzburjenje, vsebujejo metanol in podobne sestavine. Olje ON pa je povsem naravno in vsebuje le naravne rastlinske sestavine, ki so v uporabi že stoletja, vendar do danes še niso bila združena v to edinstveno kombinacijo.

Ta izjemen izdelek izzove več različnih občutkov,  začenši s takojšnjim toplim učinkom, ki mu sledi impulziven mravljinčast in naelektreno-vibrarijajoč učinek. Skupek občutkov izzove takojšnje vzburjenje in vzpodbudi telesno vlažnost. Kombinacija učinkov olja On pa posledično povzroči, da ženske zdaj lahko hitreje in pogosteje doživijo daljše in močnejše orgazme. Nekatere uporabnice so orgazme, ki so jih doživele ob uporabi olja On opisale kot novo raven orgazmov, ki jih niso doživele še nikoli prej.

• ON uporablja zaščiteno mešanico eteričnih olj in rastlin, ter tako ustvarja naraven učinek vzburjenja, ki se ne more primerjati z ničemer drugim.

• ON ne vsebuje konzervansov, parabenov, parfumov ali umetnih arom.

• Preprosto nanesite 1 ali 2 kapljici na prst in nežno vmasirajte na klitoris. Izogibajte se stiku s sečnico.

• V minuti ali dveh vas bo preplavil topel občutek, ki mu bo sledil impulziven mravljinčast in naelektren dražljaj, ki izzove vzburjenje in vlaženje.

Naj vas vzburi

Z uporabo naravnega olja ON, bodo vaši orgazmi bolj intenzivni, daljši in bolj pogosti kot kadarkoli prej! Olje ON je zasnovano tako, da z naravno botanično mešanico eteričnih olj v telesu ustvari občutek vzburjenja in vzpodbudi telesno vlažnost.

ON je idealen za ženske, ki si želijo bolj razburljivo ljubezensko življenje ali za tiste, ki potrebujejo malo dodatne pomoči z občutki naravne spolne sle in vzburjenja.

Dve kapljici olja ON nanesite neposredno na klitoris in sprožili boste klitoralno »brnenje« in povečali naravno vlaženje nožnice. Ta vznemirljiva kombinacija vzburjenja in povečana občutljivost vas bo pripeljala do intenzivnejših orgazmov in večjega spolnega zadovoljstva. Poleg tega pa bodo vaši orgazmi tudi daljši in močnejši.

Doktor Ian Kerner, seks terapevt in avtor knjige »She Comes First: The Thinking Man's Guide to Pleasuring a Woman«  pravi, da se  mnoge ženske pritožujejo, da sam orgazem ni dovolj za razbremenitev spolne napetosti.  Olje ON pa je pomagalo že na tisoče ženskam, da so dosegle močnejše, bolj intenzivne in daljše orgazme.  Nekatere uporabnice so orgazme, ki so jih doživele ob uporabi olja On, opisale kot novo raven orgazmov, ki jih niso doživele še nikoli prej.

Olje ON je izdelano le iz najboljših rastlinskih sestavin in eteričnih olj, ki so v uporabi že stoletja, vendar do danes še niso bila združena v to edinstveno kombinacijo. Ko to mešanico eteričnih olj nanesete na klitoris, le ta ustvari naravno vzburjenje v obliki ščemenja, ki sproža impulze pravega užitka.

Olje ON lahko uporabite kjerkoli, lahko ga uporabljate sami ali v dvoje. Najpogosteje ga uporabljajo v spalnici, vendar ga kljub temu veliko žensk hrani v predalu na delovnem mestu ali pa kar v torbici, kjer je pripravljen na uporabo kjerkoli in kadarkoli. ON je izdelek, ki ženskam kadarkoli pomaga doseči vrhunec ali pa jim pričara tisti skrivnosten nasmešek na obraz. Olje je povsem jedljivo in zato ne bo zmotilo oralne predigre.

Pridružite se ON revoluciji in izstopite iz statistik, ki pravijo da  ... 65% žensk ni zadovoljnih s svojim spolnim življenjem ... se 43% žensk pritožuje nad svojim spolnim življenjem... le 25% žensk vedno pride do vrhunca med spolnim odnosom s partnerjem. Če želite večji nadzor nad svojim libidom in spolnim zadovoljstvom, ga prevzamite zdaj z oljem ON. Zaobjemi svojo seksualnost, ne glede na starost. Naj te On popelje na naslednjo stopnjo orgazma.

Znanost za ON

Pri večini žensk je zaradi tesne povezave med mislimi in telesom stres tisti glavni dejavnik, ki zavira sproščeno intimnost.  Ženske se morajo počutiti sproščene, da se lahko prepustijo seksualnim užitkom. Vsaka  ženska, ki v predigro pristopi z več samozavesti in z močnejšim odzivom na dotike bo bolj sproščena in bo dopustila, da vzburjenje ob partnerju vzcveti počasi in naravno.

Olje za vzburjenje  ON pomaga tako, da okrepi vez med mislimi in telesom preko genitalij. Če pri ženski  telo in misli niso usklajene, lahko slednja spregleda vse znake vzburjenja, ki jih telo sporoča mislim. Kapljica ali dve olja ON pa bo ustvarila nežen topel dražljaj. Kot da bi imeli ob klitorisu majhen vibrator, ki postaj vedno toplejši, vi pa vedno bolj vzburjeni. O takšnih občutjih so poročale ženske, ki so uporabile olje ON. On deluje kot stimulator živčnih končičev, ki telo na naraven način stimulira in vzpodbudi vzburjenje in poželenje. Telo in misli poveže v celoto ter vas odpelje na pot nove seksualne izkušnje, kot je še ne poznate.

Drugi izdelki za vzburjenje uporabljajo vazodilatatorje, kot so L-arginin in niacin ali stimulante kot so mentol, poprova meta in citronova kislina, ki pa lahko razdražijo občutljive predele na telesu. ON je sestavljen le iz naravnih eteričnih olj, ki so v uporabi že stoletja, vendar do danes še niso bila združena v to edinstveno kombinacijo. 

Formula ON je zasnovana na oljni zasnovi, zato je ena njenih glavnih prednosti ta, da se tu bakterije ne morejo razviti. Bakterije, ki se razvijejo na podobnih proizvodih lahko vodijo do vnetij in vaginalnih težav, zato je osnova izdelka za varno uporabo ključnega pomena. Olje ON prav tako ne vsebuje L-arginina, ki lahko aktivira ponoven nastanek genitalnega herpesa. ON vam nudi varno in povsem naravno vzburjenje.

Priporočena uporaba

Na klitoris nanesite kapljico ali 2. Za popoln učinek počakajte 2 minuti - traja pa lahko vse do 45 minut. Nanesite po potrebi.

Opozorila

Olja ON ne uporabljajte, če trpite za vaginalnim vnetjem, če ste noseči, dojite ali če se trudite, da bi spočeli otroka. Olja ON prav tako ne uporabljajte s kondomi iz lateksa. Hranite izven dosega otrok.  

Več informacij
Blagovna znamka Sensuva
Vsebina 5 ml
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!