Naravni gel za vzburjenje ON

Naravni gel za vzburjenje ON

Feromonski sprej za ženske Flirtatious Body Mist 125 ml

Feromonski sprej za ženske Flirtatious Body Mist 125 ml

Masažna blazinica za prsi ZINI Moonrise

Masažna blazinica za prsi ZINI Moonrise

Naravni gel za vzburjenje ON

29,90 €
 
Rok dobave: 2.2.2021
SKU
Naravni gel za vzburjenje ON

Lastnosti

 • Za ženske
 • Stimulacija klitorisa
 • Za telo

Kratki opis

 • naravni gel za vzburjenje
 • količina zadostuje za več nanosov
 • vsebuje edinstveno mešanico zelišč in drugih naravnih sestavin
 • preprost nanos
 • jedljiv in tako kot nalašč za oralni seks
 • primeren za vegane
 • ni nadomestilo za lubrikant

Splošno

 • Telesu prijazno

Naravni gel za vzburjenje ON je nova oblika najbolj prodajanega in izjemnega olja, ki je sedaj za lažjo uporabo in nanos zgoščena v gel. Njegova učinkovita formula lahko vzdraži vaš klitoris, zaneti spolno slo in izboljša vaše spolnost!

Gel za takojšnje vzburjenje On za ženske

Gel ON je popolnoma naraven ter ne vsebuje mentola in drugih tovrstnih sestavin, ki jih sicer pogosto najdemo v izdelkih te vrste. Vsebuje le naravne sestavine, ki jih kot afrodiziak uporabljajo že stoletja, vendar pa so se jih šele tokrat odločili združiti to edinstveno kombinacijo.

Ta izjemen izdelek lahko izzove več različnih občutkov,  začenši s takojšnjim toplim učinkom, ki mu sledi impulziven mravljinčast in naelektreno-vibrarijajoč učinek. Skupek občutkov izzove takojšnje vzburjenje in vzpodbudi telesno vlažnost. Kombinacija učinkov gela On pa posledično povzroči, da ženske zdaj lahko hitreje in pogosteje doživijo daljše in močnejše orgazme. Nekatere uporabnice so orgazme, ki so jih doživele ob uporabi gela On opisale kot novo raven orgazmov, ki jih niso doživele še nikoli prej.

Popolnoma nove dimezije vzburjenja

Gel ON je odličen način vzburjenja, saj lahko popestri marsikateri trenutek, ki ga sicer ne bi imeli priložnosti doživeti. Vzburi vas lahko namreč tudi takrat, ko spolne sle ne čutite, saj vzdraži vaš klitoris in na njem vzbudi občutek toplote.

Dodatna prednost gela ON je tudi vsestranskost, saj ga lahko uporabljate kjerkoli in to sami ali v dvoje. Najpogosteje ga uporabljajo v spalnici, vendar ga kljub temu nekatere ženske hranijo kar v predalu na delovnem mestu ali pa celo v torbici, kjer je pripravljen na uporabo kjerkoli in kadarkoli. Gel je tudi povsem jedljiv, zato ne bo zmotilo oralne predigre.

Sestavine

Patentirana mešanica eteričnih olj v gelu vsebuje: sladko mandljevo olje, cimetova kasija, naravni takoferoli (vitamin e), kremenica, izvleček rožmarinovega olja, naravne arome

Na voljo trije okusi:

 • original
 • ice - s hladilnim učinkom
 • kavna torta

Navodila za uporabo

1. Na prst si iztisnite 1 ali 2 kapljici gela On, vendar bodite pri tem pozorni, da ne prekoračite priporočenega odmerka.

2.Gel si s prstom nežno vtrite v klitoris.

3. V roku 30-45 sekund bo večina žensk občutila topel, ščegetajoč in izjemno prijeten občutek, ki se bo postopoma okrepil in po 2 minutah dosegel vrh, ki bo popolnoma zbledel v roku 45 minut.

4. V primeru, da boste med spolnim odnosom uporabili še lubrikant, gel On nanesite pred tem. Počakajte 2 minuti, da izdelek sprosti svoj učinek, šele nato pa nanesite lubrikant.

5. Gel On lahko uporabljate poljubno ter si ga tudi med spolnim odnosom nanesete po želji.

6. Pred ponovnim nanosom gela On počakajte vsaj dve minuti.
 

Opozorila

1. Gel On ni lubrikant, zato ga ne uporabljajte kot takšnega. Primeren je le za klitoralno uporabo.

2. Gel On ne uporabljajte, če imate vaginalno vnetje, ste noseči, dojite ali v primeru, da sumite na nosečnost.

3. Izogibajte se stiku z očmi. V primeru, da vam gel On pride v oči, sperite z vodo.

Izdelek ni bil testiran na živalih, ne vsebuje parabena, glutena in glicerina, primeren pa je tudi za vegane.

Pogosta vprašanja

Kaj lahko pričakujem ob nanosu gela On?
V roku 30-45 sekund po nanosu gela On ženske običajno izkusijo topel, ščegetajoč in izjemno prijeten občutek, ki v 2 minutah doseže vrh. Pri zelo majhnem odstotku žensk lahko On povzroči rahlo nelagodje. V primeru, da se to zgodi tudi vam, gel On preprosto izmijte z milom.

Ima gel On kakšne stranske učinke?
Gel On nima znanih stranskih učinkov.

Lahko z gelom On uporabljam tudi kondome?
Gela On ne smete uporabljati s kondomi iz lateksa. Gel On ni lubrikant, saj je namenjen le klitoralni uporabi.

Lahko gel On zaužijem med oralnim spolnim odnosom?
Da. On je narejen iz naravnih rastlinskih sestavin, zato ga je varno uživati. Je zelo prijetnega in nekoliko sladkega okusa.

**Čas začetka delovanja, trajanje delovanja, velikost učinka in vpliv na spolno življenje ter samozavest so odvisni od primera do primera. Ni nujno, da vam bo izdelek Gel ON pomagal do večjega vzburjenja ali izzval topel, mravljinčast in naelektreno-vibrirajoč učinek, vzbudil telesno vlažnost ali pomagal hitreje in pogosteje priti do daljših in močnejših orgazmov. Prav tako so učinki na osebno srečo ali na medsebojne odnose zgolj posledica drugih učinkov.
 

Več informacij
Blagovna znamka Sensuva
Vsebina 29 ml
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!