Masažnik iroha Yuki

Masažnik iroha Yuki

Masažnik iroha Sakura

Masažnik iroha Sakura

Masažnik iroha Midori

Masažnik iroha Midori

Masažnik iroha Yuki

89,00 €
Rok dobave:25.9.2020
SKU
SK1503

Lastnosti

  • Za ženske
  • Stimulacija klitorisa
  • Za telo

Kratki opis

Masažnik Yuki z delno vstavljivo konico za vzbujanje vznemirljivih občutij na kateremkoli delu telesa!

Splošno

  • Več vibracijskih nastavitev
  • Napajanje na polnilec
  • Telesu prijazno

S snežno belim masažnikom Yuki lahko prebudite užitek na vsakem delu telesa, ko pa se strasti malce bolj razvnamejo, za njihovo potešitev poskrbi kar delno vstavljiva konica.

Vzbujanje užitka
Skrb za naše telo je prav tako pomembna kot pravilna prehrana, dober spanec in redna vadba. Iroha meni, da bi morali posebno skrb namenjati še posebno užitku, ki ga išče naše telo. Masažnik Yuki je predmet, ki je namenjen ravno temu, saj z njim lahko zadostimo naše naravne potrebe.

Znamko je ustvarila ženska in sicer z namenom, da bi neprimerljivo izkušnjo ob uporabi izdelka delila še z drugimi ženskami. Z masažnikom lahko na varen in zabaven način razvajate svoje telo in mu nudite užitke, ki jih potrebuje. To je nov začetek zagotavljanja užitka ženskam.

Zagotavljanje mehkobe in prijetne gladkosti
Masažnik je oblečen v mehak material, ki je na otip prijetno gladek in prefinjen. Zaradi tega izjemno mehkega materiala lahko svojemu telesu nudite užitek, ki je podoben tistemu pri masaži.

Odporen na vodo in prah

Masažnik je odporen na vodo, zato ga lahko popolnoma varno umijete. Zaradi premaza proti prijemanju, je odporen tudi na prah, tako da je z njim čistoča zagotovljena ob vsaki uporabi!

Izjemna moč, tihe vibracije
Masažnik bo zadovoljil prav vse okuse, saj nudi tako nežne kot močne vibracije ter ritmični vzorec, ki si ga izberete po želji. Ker ima močan, a zelo tih motorček ga lahko uporabljate na zelo diskreten način.

Preprosta uporaba in brezmejni užitek
Masažnik je izjemno preprosto uporabljati, tako da ga lahko preizkusi prav vsak. Na njem sta dva gumba, ki poskrbita, da je vaš užitek na dosegu roke.

Praktično shranjevanje, takojšnja uporaba
Masažnik dobite skupaj z majhno škatlico v kateri se slednji tudi polni. Masažnik preprosto položite v škatlico za polnjenje, tako da vam je ob naslednji uporabi na voljo, takoj ko si ga zaželite. Užitek vam je z masažnikom na dlani in to v čistejši, hitrejši in močnejši obliki kot kadarkoli doslej.

Čas polnjenja: približno 2 uri
Čas delovanja: približno 90 minut
Polnjenje: ABS
Material škatlice : polikarbonat
Napetost: AC 100~240V,50/60Hz
Dolžina USB kabla: 120 cm

Teža:87 gramov

Masažniki Iroha Tenga

Več informacij
Blagovna znamka Tenga
Material Silikon
Napajanje Akumulatorsko - polnilec priložen
Dolžina 8,5 cm
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!