Masažnik Doxy

Masažnik Doxy

Mini masažnik Bodywand

Mini masažnik Bodywand

Masažnik LELO Smart Wand Large

Masažnik LELO Smart Wand Large

Masažnik Doxy

109,90 €
Rok dobave:8.6.2020
SKU
Masažnik Doxy

Lastnosti

  • Za ženske
  • Stimulacija klitorisa
  • Za telo

Kratki opis

V samozadovoljevanju še niste tako uživali!

Splošno

  • Več vibracijskih nastavitev
  • Napajanje na polnilec
  • Telesu prijazno

Masažnik Doxy je oblikovan kot športni masažnik, vendar pa ga lahko uporabljate tudi kot običajnega. Je najmočnejši masažnik na svetu, ki ima kar 3 metre dolg kabel, zato ga lahko uporabljate kljub temu, da se vtičnica ne nahaja v vaši neposredni bližini.

Masažna glava Doxyja nudi močne vibracije, ki bodo segle globoko v vaše telo in prav zaradi tega je Doxy masažnik tako zelo učinkovit! Vibracije, ki jih proizvaja niso slišne kot tisti nadležni brneči zvok, ki ga običajno povezujemo s tovrstnimi masažniki, ampak se jih občuti kot prijetne valove, ki jih masažnik počasi ponese v vaše telo.

Masažnik lahko uporabljate sami ali v paru. Njegovo hitrost lahko nadzorujete: najnižja frekvenca je približno 3000 vrt/min, najvišja pa približno 9000 vrt/min. Upravljate lahko tudi s pulzacijo masažnika. Masažna glava je prevlečena s posebnim hipoalergenim medicinsko razgradljivim materialom PVC, ki ne vsebuje škodljivih ftalatov ali lateksa. Izdelek je narejen v britanski tovarni v Cornwallu, ki nudi 12-mesečno garancijo v primeru okvar in nedelovanja.
 

Več informacij
Blagovna znamka Doxy
Material PVC
Napajanje 220V napajanje
Dolžina 35 cm
Širina 7 cm
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!