Kondomi MoreAmore Thin Skin 12

Kondomi MoreAmore Thin Skin 12

SKYN Elite

SKYN Elite

Kondomi MoreAmore Thin Skin 12

6,90 €
Rok dobave: takoj
SKU
I2-E22213

Lastnosti

  • Za moške

Kratki opis

  • MoreAmore kondomi
  • Tanjši
  • Kvalitetni
  • Lubricirani
  • Za boljši občutek med spolnim odnosom

Splošno

  • Telesu prijazno

Maksimalni občutek je maksimalni užitek s super tankimi lateks kondomi!

Thin skin kondomi so narejeni iz super tankega kakovostnega silikona in ponujajo maksimalen užitek in občutke. Počutili se boste kot, da kondoma niti ne nosite, hkrati pa vam bo ta zagotavljal popolno zaščito in varnost. Kondom je izredno močan, kljub temu, da je lateks tanek in ustreza vsem varnostnim zahtevam, zato brez skrbi. Nataknite si kondom v katerem boste lahko na varen način resnično uživali. 

Kondomi so lubricirani s silikonskim oljem, so ravne oblike, v širino merijo 5,3 cm, v dolžino pa 18 cm in so prozorne barve. Tekstura je gladka, debelina 50 mikronov, pakirani pa so v kvadratno folijo. 

Kondomi vsebujejo dodatno količino lubrikanta, kar omogoča večje udobje in med uporabo preprečuje poškodbe kondoma, dodatno pa zagotavlja tudi več zabave. Če si boste želeli uporabiti še več lubrikanta, pa se prepričajte, da je vaš izbrani lubrikant primeren za uporabo z lateks kondomi. 

Kvaliteta je najpomembnejša lastnost kondoma, saj ne glede na to kako čudovito, smešno ali inovativno kondom izgleda ter koliko užitka nudi, je pri tem najpomembnejša varnost kondoma in zagotovilo, da se med uporabo ne bo poškodoval ali strgal. MoreAmore kondomi so pred pakiranjem v ta namen elektronsko testirani, vsak kondom pa je predno odide iz tovarne kar trikrat testiran, da uporabniku lahko zagotovi maksimalno varnost. Znamka si pri izdelavi prizadeva tudi za  obnovljivost materialov in k minimalnemu učinku proizvodnje na okolje. Uporabljajo recikliran papir, kondomi so narejeni iz naravnega lateksa, zaradi varnosti pa so zapakirani v aluminijasto folijo. 

Več informacij
Blagovna znamka More Amore
Material Lateks
Vsebina 12 kondomov
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!