Kondomi MoreAmore Tasty Skin 12

Kondomi MoreAmore Tasty Skin 12

SKYN Cocktail

SKYN Cocktail

Kondomi MoreAmore Tasty Skin 12

6,90 €
Rok dobave: takoj
SKU
I2-E29092

Lastnosti

  • Za moške

Kratki opis

  • MoreAmore kondomi
  • Z okusom
  • Lubricirani
  • Lateks
  • Kvalitetni kondomi

Splošno

  • Telesu prijazno

Prepustite se užitkom s kondomi, ki bodo navdušili vsa vaša čutila!

Vpeljite malce zabave v spalnico s kondomi, ki ne le dišijo odlično, ampak so tudi izjemno dobrega okusa. V paketku so 3 različni okusi: jagoda, banana in pina-cola. Pustite se zapeljati s temi okusi in ugotovite kateri je vam najljubši. Preizkusili boste lahko vse tri , saj se v enem paketku nahajajo vsi trije okusi, hkrati pa boste tako lahko vsakič znova z okusom presenetili tudi partnerja. 

Kondomi so lubricirani s silikonskim oljem, so ravne oblike, v širino merijo 5,3 cm, v dolžino pa 18 cm in so prozorne barve. Tekstura je gladka, debelina 65 mikronov, pakirani pa so v kvadratno folijo. 

Kondomi so narejeni iz gladkega, mehkega in visoko kvalitetnega lateksa ter imajo prijeten vonj. Lateks pa je lahko tudi alergen, zato se uporabi lateks kondomov v primeru alergije izognite, saj v sicer redkih primerih pa vendarle, alergija na lateks lahko pripelje tudi do anafilaktičnega šoka. 

Kondomi vsebujejo dodatno količino lubrikanta, kar omogoča večje udobje in med uporabo preprečuje poškodbe kondoma, dodatno pa zagotavlja tudi več zabave. Če si boste želeli uporabiti še več lubrikanta, pa se prepričajte, da je vaš izbrani lubrikant primeren za uporabo z lateks kondomi. 

Kvaliteta je najpomembnejša lastnost kondoma, saj ne glede na to kako čudovito, smešno ali inovativno kondom izgleda ter koliko užitka nudi, je pri tem najpomembnejša varnost kondoma in zagotovilo, da se med uporabo ne bo poškodoval ali strgal. MoreAmore kondomi so pred pakiranjem v ta namen elektronsko testirani, vsak kondom pa je predno odide iz tovarne kar trikrat testiran, da uporabniku lahko zagotovi maksimalno varnost. Znamka si pri izdelavi prizadeva tudi za  obnovljivost materialov in k minimalnemu učinku proizvodnje na okolje. Uporabljajo recikliran papir, kondomi so narejeni iz naravnega lateksa, zaradi varnosti pa so zapakirani v aluminijasto folijo. 

Več informacij
Blagovna znamka More Amore
Material Lateks
Vsebina 12 kondomov
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!