Kondomi MoreAmore Soft Skin 12

Kondomi MoreAmore Soft Skin 12

Durex Elite 10

Durex Elite 10

SKYN Extra lubricated 10's

SKYN Extra lubricated 10's

Kondomi MoreAmore Soft Skin 12

5,90 €
Rok dobave: takoj
SKU
I2-E22210

Lastnosti

  • Za moške

Kratki opis

  • MoreAmore kondomi
  • Preprosta uporaba
  • Udobni
  • Lubricirani

Splošno

  • Telesu prijazno

Več zabave in tako zelo preprosta uporaba!

Soft Skin kondomi se zahvaljujoč inovativni obliki tako preprosto nataknejo, da ne boste mogli verjeti. Poleg tega pa so tudi tako udobni, da boste z njimi resnično uživali. 

Soft Skin kondomi so oblikovani posebej z udobjem v mislih. V širino kondomi na obeh koncih merijo 5,6 cm, na sredini kondoma pa je širina 5,2 cm. Takšna oblika je morda nenavadna, vendar ponuja kar štiri očitne prednosti. Ker je kondom pri odprtini  4 milimetre širši doda nekaj dodatnega prostora, ki poveča užitek med uporabo. Kondom je širši tudi na drugem koncu, kar zagotavlja večje udobje. Kondom je na sredini ožji kot na obeh koncih, kar preprečuje, da bi zdrsnil dol. Zahvaljujoč tej posebni obliki se tudi lubrikant lažje in bolj enakomerno razporedi po kondomu. 

Kondomi so lubricirani s silikonskim oljem, so ravne oblike, v širino merijo na obeh koncih 5,6 cm, na sredini v širino merijo 5,2 cm, v dolžino pa 18 cm in so prozorne barve. Tekstura je gladka, debelina 85 mikronov, pakirani pa so v kvadratno folijo. 

Kondomi so narejeni iz gladkega, mehkega in visoko kvalitetnega lateksa ter imajo prijeten vonj. Lateks pa je lahko tudi alergen, zato se uporabi lateks kondomov v primeru alergije izognite, saj v sicer redkih primerih pa vendarle, alergija na lateks lahko pripelje tudi do anafilaktičnega šoka. 

Kondomi vsebujejo dodatno količino lubrikanta, kar omogoča večje udobje in med uporabo preprečuje poškodbe kondoma, dodatno pa zagotavlja tudi več zabave. Če si boste želeli uporabiti še več lubrikanta, pa se prepričajte, da je vaš izbrani lubrikant primeren za uporabo z lateks kondomi. 

Kvaliteta je najpomembnejša lastnost kondoma, saj ne glede na to kako čudovito, smešno ali inovativno kondom izgleda ter koliko užitka nudi, je pri tem najpomembnejša varnost kondoma in zagotovilo, da se med uporabo ne bo poškodoval ali strgal. MoreAmore kondomi so pred pakiranjem v ta namen elektronsko testirani, vsak kondom pa je predno odide iz tovarne kar trikrat testiran, da uporabniku lahko zagotovi maksimalno varnost. Znamka si pri izdelavi prizadeva tudi za  obnovljivost materialov in k minimalnemu učinku proizvodnje na okolje. Uporabljajo recikliran papir, kondomi so narejeni iz naravnega lateksa, zaradi varnosti pa so zapakirani v aluminijasto folijo. 

Več informacij
Blagovna znamka More Amore
Material Lateks
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!