Komplet dveh mehkih prevez za oči Fifty Shades

Komplet dveh mehkih prevez za oči Fifty Shades

Svilena preveza za oči Intima

Svilena preveza za oči Intima

Gag v obliki ustnic

Gag v obliki ustnic

Komplet dveh mehkih prevez za oči Fifty Shades

14,90 €
Rok dobave:4.6.2020
SKU
I2-E24210

Kratki opis

Uporabite mehko prevezo in z njo zastrite svoje ali partnerjeve oči in prebudite ostale čute!

Izkusite erotične občutke, ki vas bodo zajeli, ko si boste nadeli mehko prevezo za oči iz čutnega satena. V kompletu sta dve prevezi, tako da si lahko vsak izmed partnerjev nadene eno in tako lahko skupaj delita čutno izkušnjo, ali pa v prevezi za oči uživata ločeno in vmes preizkušata nove trike in igračke, ki bodo poživili vajino spolnost.

S pomočjo satenaste preveze za oči lahko partnerja na preprost in učinkovit način obdate v popolno temo in ga prepustite vaši milosti ter eksperimentirate z občutkom podrejenosti in čutnosti, ki jo boste s tem vzbudili in to brez kakršnegakoli fizičnega privezovanja.

Ker sta v kompletu kar dve prevezi, vam je ni potrebno deliti. Izmenjujta se in se potopita v vlogo podrejenosti ali slepo raziskujta drug drugega ter s pomočjo nošenja preveze za oči odkrijta nove načine vzburjenja. S poljubi in dotiki se poskušajte nekaj časa zadržati na partnerju in ga dražite, vse dokler ne bo pripravljen na orgazmično naslado v temi. Nato lahko poskusite z novimi triki ali za veličasten vrhunec uporabite kakšno erotično igračko, ki bo partnerja ponesla med zvezde.

Preveza za oči je narejena iz satena in umetnega usnja, kar zagotavlja mehak občutek na koži. Nanjo je pritrjena tudi raztegljiva elastika, ki omogoča popolno prileganje in udobje, zaradi česar lahko prevezo nosite dolgo časa in jo celo uporabite kot masko za spanje.

Ne vsebuje lateksa.

Izdelek, ki ga dobite skupaj s hranilno vrečico, je del kolekcije z imenom 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica znane uspešnice, E.L. James. Pripomoček je idealno erotično darilo za vse, ki obožujejo razvpito knjigo z naslovom Petdeset odtenkov sive.

"Segel je proti meni, mi privzdignil brado in moje čute prebudil z mokrim poljubom, ki ga je pritisnil na moje ustnice. Nato mi je čez oči nadel prevezo. Znašla sem se v temi in vse, kar sem lahko slišala, je bilo moje pospešeno dihanje in zvok vode, ki je udarjala ob stranice jahte, ki se je nežno pozibavala na morju. Moj bog. Tako telo sem vzburjena… že sedaj." – Anastasia Steele

 

Več informacij
Blagovna znamka Fifty Shades of Grey
Material Saten
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!