Klistir Bathmate Hydrodouche

Klistir Bathmate Hydrodouche

Masažna blazinica za prsi ZINI Moonrise

Masažna blazinica za prsi ZINI Moonrise

Dildo z nastavkom za tuš Colt

Dildo z nastavkom za tuš Colt

Klistir Bathmate Hydrodouche

119,00 €
Rok dobave:5.10.2020
SKU
SK1713

Lastnosti

  • Za telo

Kratki opis

Bathmate Hydrodouche za vse, ki si želijo dobro očistiti svoje telo!

Uporaba Hydrodoucha

Pred uporabo Hydrodoucha se prepričajte, če je naprava obrnjena navzgor in če je regulator vode izklopljen.

Stopite pod prho ter izberite primerno temperaturo vode. Hidro cev napolite z vodo do točke, ko uhaja čez rob, nato pa jo odstranite iz držala. Medtem ko jo držite v položaju v katerem je konica obrnjena navzdol, popolnoma odprite regulator vode ter tako slednji omogočite, da steče skozi cev in iz nje pomaga izstisniti zrak. Ko je pritisk enkrat uravnan, spet preverite temperaturo vode in regulator nastavite na želeno stopnjo. Pazite, da bo med vašo uporabo v cevi vedno dovolj vode, sicer pa jo dovajajte po potrebi. Za stalni pritok vode lahko tuš namestite kar na Hydrodouche.

Sestavljanje Hydrodoucha

Hydrodouche morate sestaviti pazljivo, saj boste lahko le tako izkoristili polno moč črpake. Zaradi nepravilne uporabe lahko utrpite slabše rezultate in izgubite garancijo.

Teleskopu podoben kos pritrdite na hidro cev in ne skrbite, saj je lahko obrnjen v katero koli stran, tako da lahko držalo po želji obračate v levo ali desno. Kos je pravilno nameščen, ko zaslišite majhen klik, zato pazite, da ob nameščanju vanj ne vtaknete svojih prstov.

Varnostni trak napeljite skozi odprtino v omenjenem kosu. Poiščite dober položaj pod prho in imejte v mislih, da se mora cev nahajati nižje od tuša, saj se bo lahko le tako polnila, prav tako pa bo višje, ko bo cev pozicionirana tudi tok vode, ki bo stekel iz šobe močnejši. Varnostni trak nastavite tako, da bo črpalka udobno nameščena.

Hidro cev s pomočjo navoja pritrdite na konektor in pri tem pazite, da ga ne zatesnite preveč, nato pa hidro palico namestite v teleskopu podoben kos. Na podoben način povežite tudi konektor in cev za napravo.

Cev lahko odstranjujete in pritrjujete po želji.

Vdrževanje in čiščenje

Hydrodouche po vsaki uporabi razstavite ter umijte z milom in toplo vodo tako, da voda steče skozi celotno napravo. Poskrbite za to, da iz cevi spravite vso vodo, nato pa napravo pustite, da se posuši na suhem mestu, kjer ne bo neposredno izpostavljena soncu.

Ob normalni uporabi Hydrodouchi ni potrebno namenjati veliko skrbi, vendar pa boste lahko ob dolgotrajni uporabi opazili, da je prozorna cev nekoliko razbarvana, kar je popolnoma običajno in v nikakršnem oziru ne vpliva na uporabo naprave.

Komplet vsebuje:

  • nastavljiv varnostni trak
  • držalo za črpalko
  • hidro cev
  • hidro konektor
  • cev
  • regulator toka
  • hidro konektor za napravo
  • hidro napravo 

 Material: kombinacija silikona in ABS plastike

Več informacij
Blagovna znamka Ultra Max
Material ABS plastika
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!