Hydromax X20

Hydromax X20

Hydromax Xtreme X20

Hydromax Xtreme X20

Erekcijska črpalka XLsucker

Erekcijska črpalka XLsucker

Hydromax X20

Redna cena 124,00 € Akcijska cena 99,00 €
Rok dobave: takoj
SKU
I2-E26012

Lastnosti

 • Za moške
 • Za pare
 • Za geje
 • Stimulacija penisa

Kratki opis

 • črpalka za povečanje penisa
 • izboljša erekcijo, poveča čas erekcije in zmanjša občutljivost
 • 15 minut dnevno
 • za uporabo v vodi
 • lahko poveča velikost penisa
 • konstantno in prijetno ugodje med uporabo
 • za penise do max. velikosti 12 cm v erekciji

Splošno

 • Vodoodporno
 • Telesu prijazno

Hydromax X20 je najnovejša črpalka za povečanje penisa ter je bila narejena z mislijo na moške katerih penis v erekciji ne presega 12,5 cm, vendar pa si želijo, da nekoč bi.

Izdelana je bila na principu nekakšnega "fitnesa za penis", saj ga lahko z njo ohranite v odlični formi ter poskrbite tudi za pridobitev nekaj dodatnih centimetrov, ki vam jih je mati narava odrekla. 

Hydromax lahko izboljša vaše spolno zdravje, poveča vašo vzdržljivost, možna pa sta tudi utrditev erekcije in povečanje intenzivnosti orgazma in ejakulacije. Vodna črpalka lahko pomaga tudi pri odpravljanju erektilne disfunkcije in prezgodnje ejakulacije, zato jo je vredno preizkusiti.

Hydromax ni le pripomoček, ki lahko vaš penis ohrani v odlični formi tudi na stara leta, ampak vam ponuja tudi možnost udobne, varne in naravne metode s katero se vaš penis lahko poveča.

Hydromax omogoča vsem zadovoljnim uporabnikom navadne Bathmate črpalke, da z novo tehnologijo dosežejo še več! Sile, ki delujejo na penis, so pri Hydromax vodni erekcijski črpalki za 35% bolj intenzivne kot pri klasični Bathmate erekcijski črpalki. Zahvala gre edinstveni novi hidrotehnologiji in novemu sistemu gumijastega dela črpalke, ki lahko omogočita boljše in hitrejše rezultate.

Prenovljen gumijasti del črpalke vključuje tudi mehko notranjost in je dodatno podprt, kar močno zmanjša pritisk na predel medenice in mod ter poveča udobje. Ker je svetel del gume snemljiv, je zdaj čiščenje veliko lažje. Vrtljiv gumijasti del omogoča rotacijo za 360 stopinj ter prilagoditev kota glede na uporabo črpalke v kadi ali pod tušem.

Z novo hidrotehnologijo ventila boste zdaj pod tušem brez težav napolnili črpalko le z eno roko, nov sistem pa vam bo olajšal tudi nameščanje in uporabo. Merilo na črpalki ponuja boljšo vidljivost in natančnejše spremljanje rezultatov, medtem ko zrnata plastična struktura materiala na zgornjem in spodnjem delu črpalke zagotavljata boljši oprijem.

Po poročanju naših uporabnikov je Hydromax bolj učinkovit od zračnih erekcijskih črpalk.

Za zdravje in povečanje penisa je priporočena uporaba 3-6 krat na teden po 15 minut dnevno (3 krat zaporedoma po 5 minut).

Opombe: Pred uporabo si pobrijte sramne dlake, saj boste tako dosegli popoln vakuum za črpanje.

Kako deluje:

Penis je narejen iz treh glavnih komor, dve večji erektilni komori (Corpora Cavernosa) in manjše komore, ki leži pod dvema Corpora Cavernosa, skozi katero se urinira in ejakulira (Corpus Spongisum).

Da pride do erekcije, možgani izločajo hormon, ki pošilja kri v penis in polni erektilno tkivo. Ko kri zapolni vso tkivo, pride do erekcije.   

Kako se uporablja:

Črpalka Hydromax je izdelana z namenom, da se z minimalno silo stiskanja doseže maksimalno silo razširitve, z minimalnim občutkom nelagodja in z nekaj sreče lahko tudi vaš penis postane večji!

Kakšna je razlika v primerjavi z zračno erekcijsko črpalko?

Konvencionalne zračne črpalke delujejo po principu spužve, kar pomeni, da se penis ne poveča sorazmerno (npr: poveča se dolžina kožice in ne celoten penis), Hydromax pa je napolnjen z vodo in sile delujejo enakomerno vzdolž celotnega penisa.

Ali ima kakšne stranske učinke?

Po poročanju naših uporabnikov nezaželenih stranskih učinkov pri Hydromax erekcijski črpalki ni.

Več o črpalki Hydromax si lahko preberete na uradni spletni strani www.hydromax.si/

** Čas začetka delovanja, trajanje delovanja, velikost učinka in vpliv na spolno življenje ter samozavest so odvisni od primera do primera. Ni nujno, da boste ob uporabi izdelka Hydromax X20 opazili izboljšanje vašega spolnega zdravja, povečanje vzdržljivosti, utrditev erekcije, povečanje intenzivnosti orgazma in ejakulacije, odpravo erektilne disfunkcije in prezgodnje ejakulacije, povečanje penisa ali ohranjali penis v odlični formi. Prav tako so učinki na osebno srečo ali na medsebojne odnose zgolj posledica drugih učinkov.

 

Več informacij
Blagovna znamka Ultra Max
Material Guma
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!