Bič Bound Noir

Bič Bound Noir

Lopatka Bad Boy

Lopatka Bad Boy

Usnjen bič s trakovi

Usnjen bič s trakovi

Bič Bound Noir

22,40 €
Rok dobave:9.6.2020
SKU
I3-N10782

Lastnosti

  • Za pare

Kratki opis

  • Usnjen bič
  • Za bolj izkušene uporabnike
  • Dolžina: 72 cm
  • Omogoča lahek oprijem

Poživite vaše privezovalne igrice in uporabite bič s katerim boste lahko partnerja čutno našeškali in ga poredno kaznovali za njegove pregrešne misli. Bič služi kot nekakšen podaljšek vaše roke, na koncu katerega se nahaja usnjena konica s katero lahko prebudite partnerjeve čute in ga šeškate dokler ne doseže močne vzburjenosti. Bič vas bo pripeljal do meje med užitkom in bolečino, saj ga lahko uporabite za draženje najbolj občutljivih točk na telesu ter z njim prebudite občutje sle, ki vas bo takoj vsrkalo vase. Med igro z bičem, bodo postali vaši čuti izredno izostreni, zaradi česar bo užitek, ki mu boste priča, vreden vsakega udarca, ki ga boste izkusili. Kombinacija upogljivega biča in nežnih igric bo vašega partnerja popeljala do neslutenih orgazmičnih višav!

S lopatastim delom palice nežno sledite liniji partnerjevega telesa in prebudite njegove erogene cone, zaradi česar bo njegovo telo postalo bolj občutljivo in pripravljeno na vaše udarce. Občasni udarci po koži vašega ljubimca bodo za seboj pustili ostro in nekoliko pekočo bolečino, ki ga bo s pomočjo ljubkovanja v obliki nežnega božanja s palico prežela z neznosno slo.

Bič je izpopolnjen do potankosti. Na predelu držala je pritrjen usnjen trak za lažji oprijem, iz usnja pa je tudi zgornji del biča. Igračka je idealna za že bolj izkušene uporabnike, ki vedo kako zavihteti bič!


Dolžina: 72 cm

Dolžina ročaja: 19,5 cm

Dolžina biča: 44 cm

Širina konice: 2,5 cm

Več informacij
Blagovna znamka Bound
Material Usnje
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!