Andropenis Gold

Andropenis Gold

Bathmate Hercules

Bathmate Hercules

Vakuumska črpalka za penis Commander

Vakuumska črpalka za penis Commander

Andropenis Gold

199,00 €
Rok dobave:5.10.2020
SKU
SK218

Kratki opis

Andropenis Gold je medicinski pripomoček s katerim si lahko povečate penis.

Andropenis Gold je medicinski pripomoček s katerim si lahko povečate penis, pomaga pa lahko tudi pri odpravljanju ukrivljenosti penisa ter lahko preprečuje zmanjšanje penisa po operaciji.

Andropenis Gold paket vsebuje:

 • 1 Andropenis® Gold
 • 1 komplet Androcomfort = 20 Andropalic + 6 Androcomfort + 6 Androsilicone + 6 Androtop comfort blazinic + 6 Androtop silicone + 6 Androring
 • + Embalažo brez označb za diskretno pošiljanje
 • + Navodila v slovenskem jeziku
 • + CD z navodili
 • + Garancijski list
 • ++ Medicinska podpora


Sestavljen je iz plastičnega obroča, povezanega z dvema prilagodljivima kovinskima paličicama, plastične opore in silikonskega traku za pritrditev. Uporablja se ga lahko 4 ali 9 ur dnevno, odvisno od izbranega programa (Standardni način: 9h/dan; Poseben način: 4h/dan), vaje pa lahko sicer razporedite skozi cel dan. Pripomoček je priporočljivo uporabljati v časovnem obdobju od 4-9 mesecev, odvisno od željenih rezultatov.

AndroPenis® je zelo enostaven za uporabo, diskreten in udoben ter nemoteč med hojo, sedenjem ali opravljanjem vsakodnevnih opravil, tako da je njegova nošnja kar se da olajšana. Ker je izdelek v stalnem stiku s kožo, so pri izdelavi uporabljeni materiali najvišje kakovosti.


Naši uporabniki so po uporabi poročali o naslednjih blagodejnih učinkih:

 • Možno podaljšanje penisa do 4 cm v erekciji.
 • Možno podaljšanje penisa do 4 cm v mlahavem stanju.
 • Možno povečanje obsega penisa do 1,5 cm.
 • Možnost ntenzivnejših spolnih odnosov in trdnejših erekcij.
 • Možna odprava težav s predhodnjim izlivom.


Kot vsak dober izdelek, se lahko tudi Andropenis® pohvali z vrsto jamstev, ki bi jih bilo škoda spregledati, saj so lahko dober dokaz o učinkovitosti izdelka.

Jamstva:

Medicinsko jamstvo
AndroPenis® je zasnoval dr. Gomaz de Diego.

Jamstvo na podlagi rezultatov
Če se v dveh mesecih naprave ne navadite ali ne dosežete obljubljenih rezultatov, lahko pripomoček preprosto vrnete.

Znanstveno jamstvo
Svetovno znani urologi so izvedli številne raziskave, ki so potrdile vsaj 95% učinkovitost AndroPenisa® www.academia.edu/1512214/Study_Penile_Enlargement_Without_Surgery

Mnenja zdravnikov: www.aumentaromeupenis.com/pdf/Andropenis_dossier.pdf

Dr. Moncada
Urolog
Bolnišnica Ruber Internacional de Madrid

Ob poplavi načinov za povečanje penisa, je dandanes to najbolj učinkovita in varna tehnika, ki temelji na principu vlečenja. Andropenis® je edini medicinski pripomoček, ki je priznan s strani medicinskih avtoritet Evropske unije. AndroPenis®, glede na njegovo učinkovitost pri pooperacijskih pacientih, prestalih operacijo zaradi Peyronove bolezni, predstavlja najpomembnejši napredek na področju medicine. Prav tako je zelo primeren za ljudi,ki se ne počutijo ugodno zaradi velikosti svojega penisa.

Mnenja uporabnikov:

Moj zakon je bil popoln polom

Moj zakon je bil popoln polom. Moje psihološko stanje in negotovost zaradi velikosti penisa sta popolnoma uničila moj zakon. Ni šlo samo za spolno življenje, vsak dan sem bil jezen in zelo razdražljiv. Po razpadu zakona sem se odločil, da stvari vzamem v svoje roke in začnem uporabljati AndroPenis®. Uporabljam ga 12 tednov in sprememba je jasno vidna. Po ulici se sedaj sprehajam z dvignjeno glavo, poln samozavesti. Na poslovnem srečanju sem spoznal žensko, s katero grem naslednji teden na večerjo. Pred nekaj tedni to ne bi bilo mogoče. Sedaj imam samozaupanje in samozavestno uživam življenje!

**Mnenja uporabnikov niso tipična, ampak individualna mnenja in lahko varirajo od osebe do osebe! Ni nujno, da bo izdelek na vaše telo deloval enako učinkovito, kot so nam sporočile nekatere stranke - učinki so odvisni od uporabnika.Čas začetka delovanja, trajanje delovanja, velikost učinka in vpliv na spolno življenje ter samozavest so odvisni od primera do primera. Ni nujno, da boste ob uporabi izdelka Andropenis Gold opazili povečanje obsega penisa ali podaljšanje penisa, odpravo ukrivljenosti penisa, intenzivnejše spolne odnose in trdnejše erekcije, odpravo težav s predhodnjim izlivom ali da bo Andropenis Gold pomagal preprečiti zmanjšanje penisa po operaciji. Prav tako so učinki na osebno srečo ali na medsebojne odnose zgolj posledica drugih učinkov. Zgornja mnenja so rezultat edinstvenih okoliščin uporabnikov, podjetje Spletna Fuzija d.o.o. na njih ni vplivalo na nikakršen način.

Paket vsebuje:

Paket, ki ga naročate je diskretno zapakiran in vsebuje:

 • Embalažo brez označb za diskretno pošiljanje
 • Slovenska navodila
 • CD z navodili
 • Garancijski list
 • Nekaj rezervnih delov
 • Sestavljivi osi
 • Spodnji plastični obroč
 • Zgornji nosilec s silikonskim držalom

Garancija: Če se v 30 dneh naprave ne navadite ali ne dosežete obljubljenih rezultatov, lahko pripomoček preprosto vrnete in povrnili vam bomo kupnino. Ob tem je enostavno potrebno pripomoček z vsemi pripadajočimi dodatki vrniti v originalni embalaži.

Več informacij
Blagovna znamka AndroMedical
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!