Analni čep/kroglice B Ball Uno

Analni čep/kroglice B Ball Uno

Vibracijske analne kroglice Pearls Petite

Vibracijske analne kroglice Pearls Petite

Vibracijski analni čep na daljinsko upravljanje Rimming 2

Vibracijski analni čep na daljinsko upravljanje Rimming 2

Analni čep/kroglice B Ball Uno

29,90 €
 
Rok dobave: 26.1.2021
SKU
Analni čep/kroglice B Ball Uno

Kratki opis

Izdelek z edinstvenim dizajnom, ki ga lahko uporabljate kot analni čep ali kroglice.

Pripomoček BBall se lahko uporablja kot kroglice ali kot analni čep, saj je narejen na izjemno vsestranski način. Pri oblikovanju izdelka so mislili prav na vse, saj je vse od zaobljene konice pa do spodnjega dela narejen tako, da se popolnoma prilega med ritnice, omogoča pa tudi preprosto vstavitev v nožnico.

Njegova sestava je neporozna in preprosta za čiščenje, za nameček pa tudi telesu prijazna. Igračka v dolžino meri 7,3 cm, premer kroglice pa se giblje od 1,8 - 3,2 cm. 

Utež v kroglici za svoje gibanje ne potrebuje prav nikakršnega električnega napajanja, tako da lahko zagotavlja večurni užitek, ne glede na to, če jih uporabljate skupaj s partnerjem ali pa jih kot svojo majhno skrivnost v sebi prenašate kar cel dan. Kroglice BBalls ne oddajajo nobenega zvoka, poleg tega pa jih lahko zaradi njihove praktične oblike pod svojimi oblačili diskretno nosite kar cel dan. Ker so tako majhne in priročne za uporabo, so tudi kot nalašč za začetnike!

Analni čep v obliki kroglic je narejen iz 100% medicinsko razgradljivega silikona in ABS plastike, ki sta telesu prijazna in nimata vonja, poleg tega pa ju je tudi lahko očistiti.

Ob vstavitvi zagotavljajo edinstven občutek polnosti, ta pa bo še boljši, če si zraven privoščite še malce šeškanja. Ob vsakem udarcu boste lahko namreč začutili kako se premika utež v kroglici, z njo pa narašča vaše poželenje.

Še nekaj nasvetov:

  • Pred prvo in po vsaki uporabi izdelek očistite s toplo vodo in nežnim milom, še bolj primeren za to pa je čistilec erotičnih igračk.
  • Za večji užitek pri uporabi izdelka uporabite nekaj kapljic lubrikanta, vendar pazite, da bo slednji narejen na VODNI osnovi.
Več informacij
Blagovna znamka Fun Factory
Material Silikon
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!