Vibrator Gigi 2

Vibrator Gigi 2

Vibrator Lucid Dream No. 14

Vibrator Lucid Dream No. 14

Vibrator Gino

Vibrator Gino

Vibrator Gigi 2

139,00 €
Rok dobave:2.10.2020
SKU
Vibrator Gigi 2

Kratki opis

Vibrator Gigi 2 je oblikovan z namenom, da vam razkrije čare vseh dobro skritih erogenih con, kar mu omogoča prav posebna oblika.

Vibrator Gigi 2 je izpopolnjena verzija najbolj popularnega vibratorja za G točko. Ohranja edinstveno obliko, ki vam razkrije čare vseh dobro skritih erogenih con, kar mu omogoča prav posebna oblika.

Gigi 2 je še močnejši, narejen iz mehkejšega silikona in je povsem vodotesen. 

Če ne prej, bo ta vibrator postal vaš najboljši prijatelj, ko boste spoznali njegovih 8 različnih načinov vibriranja in pa njegov tihi vibratorček, ki vas bo spravil v ekstazo. Oblika vibratorja pa bo poskrbela za natančno usmerjanje vibracij, kot npr. na G točko.

Z 2 urnim polnjenjem vam bo nudil do 4 ure nepopisnih užitkov.

Narejen je iz na otip svilnatega in mehkega medicinskega silikona, ročaj je narejen iz prevlečene ABS plastike, ki vam zagotavlja dolgo obstojnost.

Gumb za izbiro vibracij je nameščen na sprednjo stran vibratorja tako, da vam vibratorja za zamenjavo vibracij ne bo potrebno premikati.

Zapakiran je v lepo oblikovani škatli in je tako je primeren tudi za darilo. V škatli je poleg vibratorja tudi lepa diskretna satenasta vrečica za shranjevanje, polnilec akumulatorja in navodila. Izdelek pa ima tudi 1 letno garancijo na delovanje.

Več informacij
Blagovna znamka Lelo
Napajanje Akumulatorsko - polnilec priložen
Dolžina 16,5 cm
Širina 3,5 cm
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!