Sprej za zakasnitev orgazma EXS

Sprej za zakasnitev orgazma EXS

Sprej Superhero

Sprej Superhero

Gel za zakasnitev orgazma Speed Limit 30 ml

Gel za zakasnitev orgazma Speed Limit 30 ml

Sprej za zakasnitev orgazma EXS

11,90 €
Rok dobave: takoj
SKU
SK1472

Kratki opis

Pometite s prezgodnjim izlivom in z nezadovoljstvom partnerice!

EXS predstavlja revolucijo na področju zakasnitve orgazma! Moškim tako ni potrebno več uporabljati gelov za zakasnitev, ki odkrito povedano, niso ravno priročni, poleg tega pa za seboj običajno pustijo pravo packarijo!


Novi sprej za zakasnitev orgazma znamke EXS se nahaja v priročni 50 ml steklenički pod pritiskom. Ker ne vsebuje nikakršnih škodljivih snovi (npr. parabenov) je popolnoma varen za uporabo, uporabljate pa ga lahko tudi s kondomi. Je nekaj kar vsak sodoben moški nujno potrebuje v svoji spalnici!

Navodila: Popršite 2-3 aplikaciji spreja na glavico penisa pred spolnim odnosom. Sprej bo rahlo omrtvičil glavico, a vam vseeno omogočil, da dosežete normalno erekcijo.

Opozorila: Pazite, da sprej ne pride v stik z očmi in nosnicami.

**Čas začetka delovanja, trajanje delovanja, velikost učinka in vpliv na spolno življenje ter samozavest so odvisni od primera do primera. Ni nujno, da boste ob uporabi spreja za zakasnitev orgazma EXS opazili zmanjšano občutljivost penisa, rahlo omrtvičeno glavico ali zakasnitev orgazma, kakor tudi ni nujno, da boste s sprejem dosegli normalno erekcijo. Prav tako so učinki na osebno srečo ali na medsebojne odnose zgolj posledica drugih učinkov.

 

Več informacij
Blagovna znamka EXS
Vsebina 50 ml
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!