Orgazmični gel Durex Intense Orgasmic

Orgazmični gel Durex Intense Orgasmic

Analni čep z dolgim repom Furry Fantasy

Analni čep z dolgim repom Furry Fantasy

Dildo in šeškalnik Bend Over

Dildo in šeškalnik Bend Over

Orgazmični gel Durex Intense Orgasmic

Redna cena 16,90 € Akcijska cena 13,50 €
Rok dobave: takoj
SKU
I1-06500560000

Lastnosti

  • Za ženske
  • Stimulacija klitorisa
  • Za telo

Kratki opis

  • orgazmični gel
  • nanesete na klitoris
  • gel lahko uporabljate med seksom ali s seks igračko

Splošno

  • Telesu prijazno

Opis izdelka

Orgazmični gel Intense Orgasmic je 10 ml tekoči eliksir, ki se ga pred spolnostjo nanese na klitoris, kjer prispeva k intenzivnejšim, predvsem pa boljšim orgazmom. Osnovan je na raziskavah Durexovih strokovnjakov, ki so ugotovili, da med seksom občasno kar dve tretjini žensk ne doživita orgazma in zato ustvarili izdelek s pomočjo katerega je to veliko lažje!

Uporaba:

Kanček gela za vzburjenje med predigro natrite na klitoris in ga nežno vmasirajte s prstom. V kratkem bi morali na področju ščegetavčka izkusiti čutne oblive toplote, gomazenja ali ščegeta, ki okrepijo občutljivost omenjenega predela in dovzetnost na dotike. Gel lahko uporabljate sami, s partnerjem ali skupaj z vašo najljubšo erotično igračko ter tako odprete vrata obilici užitka in igric.

**Čas začetka delovanja, trajanje delovanja, velikost učinka in vpliv na spolno življenje ter samozavest so odvisni od primera do primera. Ni nujno, da vam bo izdelek Intense Orgasmic pomagal okrepiti občutja med spolnim odnosom, izboljšal užitke med ljubljenjem, pomagal priti do eksplozivnih orgazmov, izboljšal stimulacijo ali povzročil hladen in ščegetajoč učinek s katerim boste lažje dosegli orgazem. Prav tako so učinki na osebno srečo ali na medsebojne odnose zgolj posledica drugih učinkov.

Več informacij
Blagovna znamka Durex
Vsebina 10 ml
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!