My Size 69 mm

My Size 69 mm

My Size 64 mm

My Size 64 mm

My Size 69 mm 10's

My Size 69 mm 10's

My Size 69 mm

7,90 €
Rok dobave: takoj
SKU
I1-04117360000

Kratki opis

Predstavljamo vam novo znamko kondomov, ki so vam dejansko prav.

Predstavljamo vam novo znamko kondomov, ki ponuja različne velikosti kondomov, tako da lahko vsak najde tisto pravo.

Pri kondomu je izredno pomembno, da se dobro prilega penisu. Če je kondom premajhen, je neudoben in lahko celo poči, v primeru, da je prevelik, pa lahko zdrsne s penisa. Ljudje smo različno veliki in prav tako so različno veliki penisi, a kljub temu se na tržišču pojavlja zelo malo kondomov, ki so širši ali ožji od 52 milimetrov. Iz tega razloga je nemško podjetje R&S lansiralo linijo kondomov, imenovano My Size, ki vam ponuja 6 velikosti kondomov. Med njimi lahko zagotovo vsak izmed vas najde sebi primerno velikost. Velikosti kondomov so v razponu od 47 mm do 69 mm.

Priporočamo vam, da preizkusite več velikosti, za orentacijo pa si natisnite MERILNI TRAK in izberite okvirno velikost kondoma.

Prednosti My Size kondomov, ki se vam popolnoma prilegajo, so:

  • Več varnosti: Z uporabo prave velikosti My Size kondoma se boste počutili varnejše, saj se vam kondom prilega optimalno. Kondom se vam ne more sneti, kar je tudi najpomembnejše.
  • Več občutkov in boljši odnos: Širina kondoma je za občutke pri moškem zelo pomembna, kar lahko primerjate z velikostjo čevljev. V kolikor so vam ti preveliki se vam lahko snamejo, v kolikor so premajhni so občutki zelo neprijetni. V kolikor je kondom premajhen pa lahko povzroči celo zmanjšanje erekcije.
  • Enostavno natikanje: Natikanje My Size kondoma je, v primerjavi z ostalimi kondomi na tržišču, zelo enostavno. Ker se kondom optimalno prilega, je tudi sila, potrebna za natikanje kondoma (odvijanje na penis), dosti manjša.
Več informacij
Blagovna znamka My Size
Vsebina 10 kondomov
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!