My Size 47 mm 10's

My Size 47 mm 10's

My Size 49 mm 10's

My Size 49 mm 10's

SKYN Intense Feel

SKYN Intense Feel

My Size 47 mm 10's

9,90 €
Rok dobave: takoj
SKU
I1-04115150000

Kratki opis

Predstavljamo vam novo znamko kondomov, ki so vam dejansko prav. Pri kondomu je pomembno, da se kot npr. oblačila ali čevlji, prilegajo.

Predstavljamo vam novo znamko kondomov, ki so vam dejansko prav.

Pri kondomu je pomembno, da se kot npr. oblačila ali čevlji, prilegajo. Če je kondom premajhen je neudoben ali lahko poči. V primeru, da je prevelik pa lahko kondom zdrsne s penisa. Ljudje smo različno veliki in prav tako so različno veliki penisi, a kljub temu se na tržišču pojavlja zelo malo kondomov, ki so širši ali ožji od 52 milimetrov.

Iz tega razloga je nemško podjetje R&S lansiralo linijo kondomov imenovano My Size, ki vam ponuja 6 velikosti kondomov. Med njimi lahko zagotovo vsak izmed vas najde sebi primerno velikost. Velikosti kondomov so od 47 mm do 64 mm.

V tabeli so zgolj priporočene velikosti, kar pa ne pomeni, da bo ta velikost ustrezala tudi vam. Iz tega razloga vam priporočamo, da preizkusite več velikosti, za orentacijo pa si natisnite MERILNI TRAK in izberite okvirno velikost kondoma.

Zaradi velikosti, ki se vam popolnoma prilega boste imeli:

  • Več varnosti:
    Z uporabo prave velikosti My Size kondoma se boste počutili varnejše, saj se vam kondom prilega optimalno. Kondom se vam ne more sneti, kar je tudi najpomembnejše.
  • Več občutkov in boljši odnos:
    Širina kondoma je za občutke pri moškem zelo pomembna, kar lahko primerjate z velikostjo čevljev. V kolikor so vam ti preveliki se vam lahko snamejo, v kolikor so premajhni so občutki zelo neprijetni. V kolikor je kondom premajhen pa lahko povzroči celo zmanjšanje erekcije.
  • Enostavno natikanje:
    Natikanje My Size kondoma je, v primerjavi z ostalimi kondomi na tržišču, zelo enostavno. Ker se kondom optimalno prilega je tudi sila potrebna za natikanje kondoma (odvijanje na penis) dosti manjša.
  • Varnost: CE ISO 4074:2002
Več informacij
Blagovna znamka My Size
Vsebina 10 kondomov
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!