Magnetni USB polnilec Fun Factory One for All

Magnetni USB polnilec Fun Factory One for All

USB polnilec FUN

USB polnilec FUN

Grelec Tenga

Grelec Tenga

Magnetni USB polnilec Fun Factory One for All

9,90 €
Rok dobave:30.9.2020
SKU
I2-E29541

Kratki opis

Fun Factory predstavlja revolucijo na področju polnjenja vaših sex igračk. Kupite le enega in polnite vse CLICK 'N' CHARGE vibratorje.

Predstavljamo vam USB polnilec, ki deluje s pomočjo magnetne tehnologije in omogoča, da svojo najljubšo igračko napolnite kadarkoli in kjerkoli!

Polnilec je izredno priročen za uporabo, saj je tako majhen, da ga lahko popolnoma diskretno vtaknete v torbico ali potovalni kovček in ga nato uporabljate po celem svetu! Z njegovo pomočjo vaša najljubša igračka ne bo nikoli prazna in bo vedno pripravljena na vašo uporabo. USB priključek lahko vtaknete v svoj računalnik ali pa ga polnete preko vtičnice – magnetna tehnologija bo v vsakem primeru poskrbela za napojitev želene igračke, poleg tega pa bo tudi onemogočila polzenje ali premikanje kabla iz vtičnice.

Rdeča luč na logu FUN signalizira, da je polnilec priključen na elektriko, ko pa je slednji napolnjen, bo luč ugasnila, tako da ga lahko iztaknete iz polnilne enote. Naj se zabava začne. Kupite le enega in polnite vse CLICK 'N' CHARGE vibratorje! I

Več informacij
Blagovna znamka Fun Factory
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!