Intimni sprej MySpray

Intimni sprej MySpray

Gel za vzburjenje Viamax

Gel za vzburjenje Viamax

Paket olje ON zanjo in gel ON zanj

Paket olje ON zanjo in gel ON zanj

Intimni sprej MySpray

18,90 €
Rok dobave:8.6.2020
SKU
SK1619

Kratki opis

Predstavljajte si mehurčke iz šampanjca, ki brbotajo na vaši koži – MySpray!

MySpray znamke pjur® je učinkovit stimulacijski intimni sprej, izdelan posebej za ženske. Narejen je na podlagi posebne formule, ki lahko pospeši tok in kroženje krvi na intimnih predelih ženskega telesa ter tako poveča njegovo občutljivost in okrepi spolno vzburjenje.

Pred nanosom na intimne predele lahko sprej preizkusite tako, da ga nekaj nanesete na svoj prst, nato pa z njim podrgnete po ustnicah ali pa ga vmasirate v notranjo stran vašega lica. V roku šestdesetih minut boste lahko začutili ščemet, porajati pa se bo začelo tudi vzburjenje. Najboljše pri tem pa je, da lahko pjur® MySpra uporabljate prav vsak dan! Sprej je popolna rešitev za ženske, ki si želijo nove in razburljive poti do vzburjenosti. Uživajte!

**Čas začetka delovanja, trajanje delovanja, velikost učinka in vpliv na spolno življenje ter samozavest so odvisni od primera do primera. Ni nujno, da bo izdelek MySpray pospešil tok in kroženje krvi na intimnih predelih ženskega telesa ter tako povečal njegovo občutljivost in okrepil spolno zdravje, kakor tudi ni nujno, da boste zaradi njegove uporabe izkusili ščemet, porajajoče vzburjenje ali izboljšano stimulacijo. Prav tako so učinki na osebno srečo ali na medsebojne odnose zgolj posledica drugih učinkov.
 

Več informacij
Blagovna znamka Pjur
Vsebina 20 ml
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!