Gel za povečanje penisa LARGO

Gel za povečanje penisa LARGO

Hydromax Xtreme X50

Hydromax Xtreme X50

Hydromax Xtreme X20

Hydromax Xtreme X20

Gel za povečanje penisa LARGO

23,90 €
 
Rok dobave: takoj
SKU
I2-E20671

Lastnosti

  • Za moške
  • Stimulacija penisa
  • Za telo

Kratki opis

  • gel za povečanje penisa
  • mešanica sestavin, ki prodre v tkivo penisa
  • poveča in okreši erekcijo
  • preprosta uporaba

Gel za povečanje penisa LARGO v svojih 40 ml vsebuje mešanico sestavin, ki prodrejo globoko v tkivo penisa ter tako omogočajo njegovo povečanje in okrepitev.

Preprosta uporaba
Uporaba izdelka je enostavna, saj se gel nanese neposredno na penis. Naravne sestavine lahko tako prodrejo v tkivo penisa in spodbudijo kroženje krvi v njem, s tem pa tudi omogočijo boljšo trdoto in povečanje.

Kako se gel Largo razlikuje od drugih pripomočkov za povečanje penisa?
Razlike so precejšnje. Largo je gel, ki za svoje delovanje za razliko od tablet in črpalk deluje transdermalno, kar pomeni, da njegove sestavine prodrejo neposredno v tkivo penisa ter na ta način omogočajo rast.

Navodila za uporabo
Manjšo količino gela nanesite na penis in ga nežno vmasirajte na področje celotnega penisa. Za najboljše rezultate ga uporabljajte 8-12 tednov, dvakrat dnevno.

Kdaj so vidne spremembe?
Spremembe so odvisne od vsakega posameznika in tako so nekateri npr. povedali, da so lahko izboljšavo pri velikosti penisa opazili zelo kmalu, drugi pa šele po daljši uporabi. Pomembno je, da ne vržete takoj puške v koruzo, temveč dopustite dovolj časa, da začne izdelek delovati, tako da bodite vztrajni.

** Čas začetka delovanja, trajanje delovanja, velikost učinka in vpliv na spolno življenje ter samozavest so odvisni od primera do primera. Ni nujno, da se bo z uporabo gela Largo v obseg in debelino povečal vaš penis ali da bo povečanje vašega penisa stalno, vaše erekcije pa bodo postale močnejše in trdnejše. Prav tako so učinki na osebno srečo ali na medsebojne odnose zgolj posledica drugih učinkov.

Več informacij
Vsebina 40 ml
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!