Priporočamo

Priporočamo

Vrtljiv masažnik prostate Sceptre

Vrtljiv masažnik prostate Sceptre

 

PREDNOSTI

  • Izdelek za moško prostato.
  • Do 10 ur igre brez polnjenja.
  • Več nastavitev.
  • Telesu prijazen medicinski silikon.

 

O izdelku

Kakšni so naši prvi vtisi?

Stimulator prostate Sceptre ima res cool ime! Ne samo, da izgleda veličastno, takšno je tudi njegovo ime. Sceptre namreč v prevodu pomeni žezlo. Kljub temu, da masažnik ni opremljen z dragulji in drugimi vladarskimi simboli pa se boste ob uporabi tega masažnika počutili točno tako - veličastno!

Zavrtite to svilnato žezlo in občutite stimulacijo prostate kot še nikoli prej!

Videz

Sceptre ne vibrira in je po videzu precej drugačen od ostalih igračk za prostato. Njegova ergonomska oblika je enostavna za uporabo, pomaga pa tudi to, da ima le 2 gumba s katerima igračko upravljaš (s pritiskom na en gumb igračko izklopiš in vklopiš, s pritiskom na drug gumb pa kontroliraš hitrosti vrtenja). 

Stimulator je tudi nekoliko večji kot bi sprva pričakovali. V obseh meri 3,5 cm, vstavljiva dolžina pa seže do 10 cm. Tudi, če se vam bo Sceptre zdel na začetku malo zastrašujoč pa naj vas potolažimo, z njim boste uživali tako tisti, ki se analnih igric poslužujete redno, kot tisti, ki se po analnih igračkah ne stegnete pogosto. 

Igračka je opremljena z USB magnetnim kablom za polnjenje, na žalost pa ne vsebuje torbice za shranjevanje. Zaradi tega, lahko pobere malo več prahu kot bi želeli, čiščenje pred samo uporabo pa je obvezno.

Stvar, ki nas je najbolj navdušila pa je predvsem njegovo dolgo delovanje! Ta igračka namreč zdrži do 10 ur uporabe. 

Vrtljiv masažnik prostate Sceptre

 Uporaba

Poigrajte se sami!

Ne ustrašite se njegove velikosti, saj z uporabo lubrikanta na vodni osnovi, njegova vstavitev ne povzroča nobenih težav. Kljub morebitnemu začetnemu obotavljanju, boste videli, da bo stimulator kar sam zdrsnil na pravo mesto. Ker so kontrolni gumbi na lahko dosegljivem mestu, boste igračko hitro prižgali in že na najnižji histrosti začutili stimulacijo prostate. Po občutku, lahko seveda hitrost povečate ali pa celo spremenite smer gibanja. To bo poskrbelo za še večjo vzburjenost, orgazem pa se bo hitro bližal. 

Nexus Sceptre boste težko uporabljali v dvoje, to pa je tudi njegova največja slabost. Med seksom bo torej ta igračka precej neuporabna, saj bi bilo gibanje, zaradi nizke postavitve ročaja, precej omejeno (vsaj pri večini spolnih položajev). Pri partnerski igri se še posebej izkaže v kombinaciji z oralnim seksom ali stimulaciji z rokami, saj ga lahko vi ali vaš partner držite na mestu.

 Čiščenje in vzdrževanje

To je črna silikonska igrača. Čeprav je čiščenje izjemno enostavno, je težko poskrbeti, da bo igračka vedno čista, saj pri nakupu ne dobite nobene torbice za shranjevanje. To ne pomeni, da se igračka umaže, le rada pobere prah, ki se na silikonski material še kako rad prime. To rešite tako, da sami kupite torbico v katero boste Nexus shranili, v nasprotnem primeru pa ga le očistite pred uporabo. Čiščenje je mogoče z vodo ali pa s čistilcem erotičnih igračk, ki bo igračko še dodatno dezinfeciral.

Oglejte si akcijsko ceno masažnika prostate Sceptre TUKAJ>

Ni artiklov, ki bi ustrezali izbranim kriterijem.