YES! - feromoni za moške

YES! - feromoni za moške

Dilator Mystim Finn

Dilator Mystim Finn

Poppers Xtra Strong

Poppers Xtra Strong

YES! - feromoni za moške

22,90 €
Rok dobave: takoj
SKU
I3-N2284

Kratki opis

Osupnite nasprotni spol - izberite Yes!

Trg erotičnih izdelkov ponuja čedalje več zanimivosti in ena izmed njih je prav gotovo prijetno dišeča vodica z dodatkom feromonov. Manjšo količino nanesite na kožo ali obleko. Ob uporabi vodice seveda nihče ne obljublja čudežev, toda ne čudite se, če boste opazili več pogledov, flirtanj in na splošno več kontaktov s strani nasprotnega spola.

O feromonih

Živa bitja uporabljajo feromone za medsebojno komuniciranje. Pri večini živali igrajo feromoni bistveno in odločilno vlogo pri izbiri partnerja. Vendar feromoni vplivajo tudi na človeka, kako in v kakšni meri, pa dolgo nismo vedeli.

Šele leta 1986 so odkrili človeške seksualne feromone. Ugotovili so, da človek zaznava feromone preko vomeronazalnega organa (VNO), ki se nahaja v predelu nosne votline. Velikost tega organa je pri ljudeh različna, meri od 2.5 do 0.5 mm. Do človeka, ki ima visok nivo feromonov lahko čutimo določeno naklonjenost in tako so feromoni lahko razlog za to, da vam je nekdo všeč, pa mogoče še niste niti spregovorili z njim.

Naši uporabniki so poročali, da so se za uporabo feromonov odločili, ker:

  • so želeli povečati svojo spolno privlačnost,
  • so želeli izboljšati svojo samozavest in samopodobo,
  • so želeli ponovno vzbuditi strasti v paru, saj je njuna spolna aktivnost šepala ali pa je prišlo do monotonosti v postelji;

**Čas začetka delovanja, trajanje delovanja, velikost učinka in vpliv na spolno življenje ter samozavest so odvisni od primera do primera. Ni nujno, da boste ob uporabi izdelka YES! na sebi opazili več pogledov, flirtanj in na splošno kontaktov s strani nasprotnega spola, kakor tudi ni nujno, da bo izdelek povečal vašo spolno privlačnost, izboljšal vašo samozavest in samopodobo ter vzbudil strast v paru. Prav tako so učinki na osebno srečo ali na medsebojne odnose zgolj posledica drugih učinkov.

 

Več informacij
Vsebina 29,5 ml
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!