VigRX Plus tablete

VigRX Plus tablete

Vimax kapsule

Vimax kapsule

VigRX kapsule

VigRX kapsule

VigRX Plus tablete

64,90 €
 • Kupite 2 vsakega za 61,66 € in prihranite 5%
 • Kupite 3 vsakega za 58,41 € in prihranite 10%
 • Kupite 6 vsakega za 57,11 € in prihranite 12%
 • Kupite 10 vsakega za 55,17 € in prihranite 15%
Rok dobave: takoj
SKU
SK241

Kratki opis

Proizvajalec legendarnih VigRX™ kapsul ponuja izboljšano formulo s sestavino Bioperine™.

Predstavljaj si, da imaš večji penis v dolžino in obseg ter lahko vzpostaviš erekcijo na ukaz, slednje pa so res dolgotrajne... Kako bi to vplivalo na tvojo samozavest?

Si naveličan sramu med ljubljenjem zaradi velikosti svojega penisa in bi rad doživel boljši seks?


VigRX™ ponuja:

 • Formulo sestavin, ki so sestavljene na način, da lahko nudijo dobre rezultate.
 • Zelo kakovostne naravne sestavine.

 

 
ANATOMIJA PENISA

Penis je narejen iz treh ločenih cilindrov. Stranska cilindra se imenujeta Corpora Cavernosa in predstavljata moč penisa pri erekciji. Cilindra sta sestavljena iz dveh komor, ki se raztezujeta in napolnita s krvjo do točke nabrekline, kar povzroči trdnost penisa. Kapaciteta Corpore Cavernose, katere funkcija se z leti zmanjšuje, omejuje velikost in debelino penisa. Tretji cilinder penisa, ki se nahaja med dvema večjima cilindra, se imenuje Corpus Spongiosum skozi katero je sperma ejakulirana.

 

Corpora Cavernosa lahko reagira na stimulacijo zelišč in dodatkov k prehrani.

 

 SESTAVINE

Sestavine med drugimi vsebujejo:

 •  Epimedium Leaf Extract
 • Cuscuta Seed Extract
 •  Ginkgo Biloba Leaf: Ginkgo je starodavno parkovno drevo z dvokrpimi listi in velja za živi fosil – našli so ga namreč v čez 200 milijonov let starih fosilnih ostankih. Njegova domovina je Azija, kjer ga že stoletja gojijo zaradi estetske in zdravilne vrednosti. Čeprav je prišel v Evropo v 17. stoletju, se ga za zdravljenje pri nas uporablja šele zadnjih nekaj desetletij. Z jemanjem ginkga se izboljša prekrvitev ter z njo oskrba s kisikom, glukozo in energijo!
 • Asian Red Ginseng: Ginseng je trajnica, ki raste v vzhodni Aziji in je najbolj znana po tem, da pripomore k boljši vitalnosti, čuječnosti in k spolnemu zdravju. V primeru, da se ga uporablja skupaj z Ginkgom Bilobo, kot v našem primeru, pa prispeva k izboljšanim kognitivnim funkcijam.
 • Saw Palmetto Berry
 • Muira Puama Extract
 • Catuaba Bark Extract
 • Hawthorn Berry

 Vse sestavine prehajajo direktno v moške genitalije in imajo lahko učinek na hormonsko raven, krvni obtok in celice.

Navodila za uporabo:
Dvakrat dnevno po 1 kapsulo. Ena steklenička zadostuje za 30 dni.

Manufactured in Canada

Predstavljeno v: Maxim, Penthouse, FHM, Stuff, Rolling Stone...

Zgornje trditve so bile povzete po virih in raziskavah iz literature:

Approximate reconstructions by B. M. Begović Bego and Z. Zhou, 2010/2011. Source: B.M. Begović Bego, (2011). Nature's Miracle Ginkgo biloba, Book 1, Vols. 1–2, pp. 60–61.

Snitz, B. E.; O'Meara, E. S.; Carlson, M. C.; Arnold, A. M. et al. (2009). "Ginkgo biloba for Preventing Cognitive Decline in Older Adults: A Randomized Trial". JAMA: the Journal of the American Medical Association 302 (24): 2663–70:10.1001/jama.2009.1913

Vellas, B.; Coley, N.; Ousset, P. J.; Berrut, G.; Dartigues, J. F. O.; Dubois, B.; Grandjean, H. L. N.; Pasquier, F.; Piette, F. O.; Robert, P.; Touchon, J.; Garnier, P.; Mathiex-Fortunet, H. L. N.; Andrieu, S. (2012). "Long-term use of standardised ginkgo biloba extract for the prevention of Alzheimer's disease (GuidAge): A randomised placebo-controlled trial". The Lancet Neurology 11 (10): 851:10.1016/S1474-4422(12)70206-5