Vibrator Stronic Drei

Vibrator Stronic Drei

Analne kroglice Fifty Shades

Analne kroglice Fifty Shades

Vibracijski analni čep z daljincem

Vibracijski analni čep z daljincem

Vibrator Stronic Drei

149,00 €
Rok dobave: takoj
SKU
I4-4000374

Kratki opis

Inovativen vibrator, ki oddaja močne in naturalistične sunke nudi popolno zadovoljstvo tako moških kot žensk!

PULZATOR – popolnoma nova oblika in napreda oblika vibracijskega draženja

Predstavljamo vam izdelek, ki je v svetu erotičnih igračk povzročil pravo revolucijo, saj je narejen na popolnoma novem principu, ki navdušuje po vsem svetu. Ta nova igračka ne vibrira ampak pulzira z močnimi valovi, ki še posebno pri nizkih stopnjah intenzivnosti predstavljajo pravo radost. Moto pulzatorja se glasi: "počasneje ko dela, bolj intenzivni so vaši občutki!" Njegova moč se ne skriva v moči in intenzivnosti vibracij, kot to velja za vibratorje ampak v izjemno prijetnih sunkih, ki te postopoma pripeljejo do ekstaze. Mogočni in naturalistični pulzi, ki jih pulzator oddaja so močni in edinstveni, vendar hkrati tudi zelo domačni, zato se v nas porajajo občutja, podobna tistim, ki jih izkusimo med spolnim odnosom s partnerjem.

Pulzator STRONIC DREI ima tako zelo edinstveno obliko in pulzirajoč ritem, da nas ob postopni vstavitvi počasi vodi do čarobne zadovoljitve. Vsak posamezen gib okrepi intenzivnost sunkov, medtem ko pulzatorjeva ukrivljena oblika draži G-točko, debelejši spodnji del igračke pa poskrbi za draženje klitorisa. Zaradi izjemno priročnega držala lahko igračko varno uporabimo tudi pri analnih igricah ter tako hkrati dražimo tudi anus in presredek, zaradi česar lahko v pulzatorju STRONIC DREI uživajo tudi moški!
Ne trdimo, da lahko pulzator STRONIC DREI zamenja vašega ljubimca, vendar pa lahko zatrdimo, da z njim ne boste daleč od tega! Ta čudovita igračka vas lahko z desetimi različnimi stopnjami intenzivnih in razburljivih sunkov pripelje do analnega kot vaginalnega vrhunca. Ritmični sunki v smeri naprej in nazaj niso le presenetljivo novi ampak tudi izjemno naturalistični in razburljivi – tako za moške kot za ženske!

EDINSTVENA TEHNOLOGIJA
Pulzator STRONIC ima edinstven patentiran motorček, ki je popolnoma drugačen od tistih, ki ste jih poznali do sedaj. Inovativna tehnologija, ki temelji na principu premikanja trdne kovine v votlem telesu, oddaja pulzirajoč, globok in sunkovit ritem, ki spominja na suvanje moškega spolnega uda, zato je masturbacija s pulzatorjem največji približek dejanskemu spolnemu odnosu, ki ga boste doživeli s pomočjo erotične igračke.
 

PREPROSTA UPORABA IN LEPA OBLIKA

Ukrivljena oblika pulzatorja STRONIC DREI zagotavlja intenzivne sunke s katerimi lahko na različne načine dražite G-točko ali prostato. Vsaka izbolklina na silikonskem penisu še okrepi razburljiva občutja, ki so posledica uporabe pulzatorja STRONIC DREI, nekoliko izbočen in štrleč del na spodnjem delu pulzatorja pa poskrbi za izjemno zadovoljstvo, saj prijetno masira zunanji del anusa, presredek ali klitoris. Intenzivnost masaže lahko prilagodite s pomočjo intenzivnosti funkcije, ki jo uporabite.

Zaradi rahlo zaokrožene konice pulzatorja, ga je tudi izjemno lahko vstaviti. S stilsko oblikovanimi in bleščečimi, vendar še vedno diskretno osvetljenimi gumbi, lahko izbirate med desetimi različnimi programi intenzivnosti s katerimi se lahko zazibate tako v počasne ritme ljubljenja kot v divje ritme strasti.
Tudi uporaba inovativne nadzorne enote je zelo preprosta, saj pulzator prižgete in ugasnete le s preprostim pritiskom na tipko FUN, poleg tega pa ima izdelek vgrajeno celo funkcijo zaklepanja, ki med potovanjem poskrbi za potrebno diskretnost, mir in tišino.

POLNJENJE IN ČIŠČENJE
Pulzator ima vgrajeno baterijo, tako da je polnjenje z njim preprosto.

Pulzator je preprosto očistiti, saj za to potrebujete le malo vode in blagega mila ali pa čistilec igračk, ki je namenjen prav čiščenju silikonskih izdelkov. 

Prednosti izdelka:
• Pulzator
• Edinstveni, naturalistični sunki v smeri naprej in nazaj
• Najintenzivnejše draženje boste dosegli s pomočjo mogočnih nižjih stopenj
• Izdelek je preprost za uporabo: pritisnite FUN in se igrajte
• Izdelek preprosto izklopite s pritiskom na gumb FUN
• 10 različnih ritmov draženja
• Funkcija zaklepanja za varno potovanje
• Narejen je iz 100 % medicinsko razgradljivega silikona
• Je vodoodporen in ga je preprosto očistiti


PULZATOR – nova erotična igračka je že na obzorju!
 

Več informacij
Blagovna znamka Fun Factory
Material Silikon
Napajanje Vgrajena baterija
Širina 4 cm
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!