Vibrator Nomi Tang Getaway Wild

Vibrator Nomi Tang Getaway Wild

Mini vibrator G-točke Fifty Shades

Mini vibrator G-točke Fifty Shades

Vibrator Ocean Click'n'Charge

Vibrator Ocean Click'n'Charge

Vibrator Nomi Tang Getaway Wild

59,90 €
Rok dobave:25.9.2020
SKU
I2-E24997

Kratki opis

Spustite na plan svojo divjo stran in si drznite preizkusiti Getaway Wild, ki vam bo dokazal, da je včasih vredno tvegati!

Prepustite se svoji divji plati in stopite po poti zadovoljitve s pomočjo svoje G-točke in vibratorja Getaway Wild!  Ta čudovit izdelek je prava izbira za vse, ki si želijo zadovoljivih erotičnih igric. Narejen je iz silikona, vsebuje pa tudi edinstveno i-touch kontrolno enoto, ki zagotavlja preprosto uporabo izdelka. Izdelek je ergonomsko oblikovan, poleg tega pa deluje tudi izjemno tiho ter je popolnoma vodoodporen, tako da ga lahko s seboj vzamete tudi v kad ali pod prho.

Luxe je tudi idealno darilo za rojstne dneve ali kakšne druge obletnice in posebne priložnosti, saj bo prišel prav čisto vsem posameznikom.

Nomi Tang trdi: "Prav nič se ne more primerjati z izdelkom Getaway s katerim lahko za seboj pustite vsakodnevno rutino in preživite nekaj časa brez misli na delo. Pripomoček Getaway vam bo vedno stal ob strani, saj ga lahko vzamete kamorkoli greste, ne glede na to, če ste sami ali v paru.

Vodoodporen: do globine enega metra
Garancija: 12 mesecev

Slišnost: <45dB


 

Več informacij
Blagovna znamka Nomi Tang
Material TPE
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!