Vibrator M!nna Life Ola

Vibrator M!nna Life Ola

Vibrator Gigolino

Vibrator Gigolino

Vibrator Roae

Vibrator Roae

Vibrator M!nna Life Ola

132,00 €
Rok dobave: 28.6.2019
SKU
SK1613

Kratki opis

Vi ustvarite scenarij, vibrator Ola pa ga bo izvedel!

Za užitek ne poznamo nekega določenega vzorca. Ola naredi tisto, kar mu rečete in točno v tistem trenutku, ko mu to naročite. Lahko je mehek in počasen ali hiter in močan. Ola se prilagaja vašemu razpoloženju in igra po vaših pravilih. Pozdravite nadzor, pozdravite vaš nov pripomoček, pozdravite Olo.

Vibrator Ola je vodoodporen, zato ga lahko s seboj odnesete tudi v kad – ne bo vam ugovarjal. Baterij ni potrebno menjati, saj jih polnite s polnilcem. Izdelek je narejen iz telesu prijaznega materiala, zato je varen za uporabo. Kaj več bi si še lahko želeli?

Odziven
Ola takoj uboga dane ukaze. Bolj ko ga boste stisnili, močnejše bodo njegove vibracije. vi ustvarite razpoloženje, Ola pa se prilagodi razmeram.

Pozoren
Ola vam bo nudil izbrane vibracije vse dokler si tega ne boste želeli spremeniti. Izberite vzorec, ki vam popolnoma ustreza in Ola mu bo sledil dokler ga ne prekinete. Vi izberite in Ola bo sledil.

Vsestranski
Ola ustreza vsakemu razpoloženju. Za izvabljanje užitka lahko uporabite katerikoli del Oline telesu prijazne, vodoodporne oblike. Vi napišite scenarij, Ola pa ga bo omogočil. Vibrator lahko uporabljate sami ali pa v dvoje – izbira je vaša!
 

Več informacij
Blagovna znamka M!nna
Dolžina 19,5 cm
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!