Masažnik iroha Midori

Masažnik iroha Midori

Vibrator JimmyJane, oblika 2

Vibrator JimmyJane, oblika 2

Vibrator LoversPremium - O-Bunny Purple

49,90 €
Rok dobave: 20.7.2018
SKU
SK1418

Kratki opis

O-Bunny je poreden, a vseeno zelo ljubek masažni vibrator, ki je izdelan iz najkakovostnejšega silikona.

Opis izdelka

O-Bunny je poreden, a vseeno zelo ljubek masažni vibrator, ki je izdelan iz najkakovostnejšega silikona. Zaradi njegove velikosti je z njim zelo lahko ravnati, ima pa tudi zelo močan in tih motorček.

Vibrator O-Bunny ima v predelu ušes 10 vibracijskih stopenj, tako da lahko hkrati draži obe strani klitorisa. Vgrajena LED lučka ustvari čudovito obrazno mimiko. Vibrator je narejen iz silikona in ABSa.

Njegova poredna ušesa vsekakor niso namenjena le gledanju, saj se v njih nahajata 2 motorčka, ki nudita obilico zabave. Tudi njegov okrogel trebušček ne služi le preprosti uporabi, vendar tudi trdni in navpični vstavitvi vibratorja okoli klitorisa. Zakaj zajček tako radovedno gleda? Ker ima namesto oči pravzaprav 2 gumba s katerim lahko menjate intenzivnost! Z le 2 gumboma lahko nastavite kar 10 različnih funkcij!
Z levim očesom lahko povečati moč vibracij/prestavite na naslednjo stopnjo vibriranja (ali pa držite 2 sekundi za izklop).

Z desnim očesom lahko povečate intenzivnost vibriranja/ prestavite na naslednjo stopnjo vibriranja (ali pa držite 2 sekundi za izklop). 

Več informacij
Blagovna znamka LoversPremium
Material ABS/silikon
Dolžina 9 cm
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!