Vibrator Jessica Rabbit Ultimate

Vibrator Jessica Rabbit Ultimate

Vibrator Serenity

Vibrator Serenity

Vibrator Eclipse Beaver II

Vibrator Eclipse Beaver II

Vibrator Jessica Rabbit Ultimate

44,90 €
Rok dobave:30.9.2020
SKU
I3-N6135

Kratki opis

Ultimativni užitek z Jessica Rabbit Ultimate vibratorjem, ki vam nudi vaginalni užitek, kot tudi stimulira vaš klitoris.

Vse kar potrebujete na enem mestu!

Ultimativni užitek z Jessica Rabbit Ultimate vibratorjem, ki vam nudi vaginalni užitek, kot tudi stimulira vaš klitoris. Od užitka pa vam se bo zvrtelo, saj vas čaka 36 različnih kombinacij vibriranja. Rotirajoči koren ima šest nastavitev hitrosti, ki vas bo zadovoljil s dvemi vrsticami masirajočih kroglic.

Ušeska zajčka imajo prav tako 6 funkcij vibriranja.

Je vodoodporen - tako da ga lahko uporabite za užitke v kopalnici kot tudi v postelji.

Kaj so povedali uporabniki/ce:
Moje zgodnje darilo za valentinovo naju je oba osrečilo in postala sva dva srečna zajčka. Priporočam vsem. Ima veliko nadzorno ploščo, ki je enostavna za uporabo in jih enostavno nastavljaš po volji. Dizajn je podoben ostalim Jessica vibratorjem, polepša predal v vsakem primeru. Moj nasvet je: privoščite si ga! 5/5, Beccy204

To je briljanten zajček! Vreden nakupa! Je odličen vsakič ko ga uporabljam. Različne stopnje vibracij me peljejo do ekstaze.! 5/5, SexySam Moj mož mi je kupil ta vibrator za darilo. Je odličen in vreden svojega denarja - boste porabile ogromno baterij :) 5/5, Kiki.

Več informacij
Material TPR
Napajanje 4xAA (niso priložene)
Dolžina 26 cm
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!