Vibrator Gigolino

Vibrator Gigolino

Vibrator Noa

Vibrator Noa

Vibrator Roae

Vibrator Roae

Vibrator Gigolino

39,90 €
Rok dobave:24.8.2020
SKU
Vibrator Gigolino

Kratki opis

Gigolino je mojster, ki omogoča neverjetne strasti brez prisotnosti partnerja!

Gigolino je vibrator srednje velikosti, ki bo uporabnike očaral s svojim intenzivnim ritmom. Nove in izboljšane vibracije omogočajo močna občutja in nepozabne vrhunce med katerimi se boste izgubili v valovih strasti.

Gigolino ne bo le potešil vaših intimnih strasti, ampak bo zadovoljil tudi vaše estetske poglede, saj se lahko ta vibrator pohvali z izjemno lepo klasično obliko. Nežno ukrivljen dizajn in 20,5 cm dolžina vas bosta očarali takoj, ko boste vibrator zagledali, njegova priročnost pa vas bo pustila brez besed. Vibrator je preprosto uporabljati, saj ga je moč upravljati le s pritiskom na gumb s katerim lahko nadzirate tudi šest različnih intenzivnosti vibracij ter izbirate med različnimi vibracijskimi programi.

Izdelek je narejen iz 100% medicinsko razgradljivega silikona in je tudi vodoodporen, tako da ga lahko uporabljate tudi na mokrih površinah, npr. pod prho ali v kadi. Njegova velikost dopušča tudi diskretno prenašanje v torbici ali kovčku, poleg vsega naštetega pa ima Gigolino še eno pozitivno lastnost: deluje na baterije, ki jih lahko ob spraznenju preprosto zamenjate!

Še nekaj nasvetov:

  • Pred prvo in po vsaki uporabi izdelek očistite s toplo vodo in nežnim milom, še bolj primeren za to pa je čistilec erotičnih igračk.
  • Za večji užitek pri uporabi izdelka uporabite nekaj kapljic lubrikanta, vendar pazite, da bo slednji narejen na VODNI osnovi.
     

 

Več informacij
Blagovna znamka Fun Factory
Material Silikon
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!