Test plodnosti za ženske

Test plodnosti za ženske

Test plodnosti za oba

Test plodnosti za oba

Test klamidije za ženske

Test klamidije za ženske

Test plodnosti za ženske

18,30 €
Rok dobave:25.9.2020
SKU
799

Kratki opis

Hiter sterilni test biološke ure plodnosti za ženske po 30 letu.

Babystart FertilCheck test plodnosti za ženske meri spolni hormon, ki je pokazatelj njihove biološke ure plodnosti. Ženska plodnost se začne zmanjševati, ko postane stara 30 let in upadanje se postopoma povečuje do obdobja menopavze.

To zmanjšanje plodnosti se odraža v postopnem povečanju FSH-ja (folikle stimulirajočega hormona). Povišane ravni FSH-ja so običajno povezane z zmanjšano plodnostjo. FSH hormon je prav tako lahko povišan pri ženskah z neredno menstruacijo in prav tako postoma raste z žensko starostjo. Ko se bliža menopavza so ravni še posebej visoke in delujejo kot zgodnji opozorilni sistem, da se bliža menopavza.

Babystart FertilCheck ženski diagnostični test je hiter test, ki pokaže koncentracijo FSH-ja v urinu. Komplet vsebuje dva eko trakova- testa ženske plodnosti. Če sta oba testa pozitivna je to pokazatelj zmanjšane plodnosti.

Test je več kot 99% natančen.

Zakaj je ta test pomemben?

* Negativen rezultat bo dobra novica čeprav še ni dokaz plodnosti. Pozitiven rezultat nakazuje, da je plodnost zmanjšana in v tem primeru priporočamo, da obiščete zdravnika, se z njim pogovorite o rezultatih in morda naredite še več testov.
* Babystart FertilCheck ženski test plodnosti vam omogoča, da testirate svojo plodnost, zasebno in diskretno na svojem domu.

Več informacij
Vsebina 2 testa FSH ECOstrip
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!