Test alergij

Test alergij

Test ščitnice

Test ščitnice

Test anemije (količina železa v krvi)

Test anemije (količina železa v krvi)

Test alergij

17,90 €
Rok dobave: 17.12.2018
SKU
SK1441

Kratki opis

Hiter in enostaven test za preverjanje občutljivosti na alergije.

Opis izdelka

S pomočjo testa, ki ga opravite kar doma lahko preverite občutljivost na določene alergije. Rezultati so vidni že po 10 minutah.

Komu je domači test alergij sploh namenjen?
Ljudje z visoko stopnjo občutljivosti na različne snovi, kot so cvetni prah, živalska dlaka, peresa ali določena hrana, imajo abnormalno visoko raven protiteles IgE (imunoglobulinskega razreda E). Omenjena občutljivost je prisotna pri otrocih, pubertetnikih in odraslih.

Zakaj je dobro uporabiti domači test alergij?
Z domačim testom alergij lahko ocenite raven IgE v krvi in zaznate alergijo. Test je dobro izvesti v primeru, da imate simptome, ki jih lahko povežemo z alergijami, npr. izpuščaje ali rdečico na koži, solzne oči ali ponavljajoče napade kihanja, ko ste v bližini prahu ali v stiku z živalmi (psi, mačkami, itd), ali ko po zaužitju določene hrane opazite pojav vodenice (zatekanja).


Test lahko izvedete kadarkoli, vendar pa ne na osebah, ki so mlajše od 15 let, saj je bila občutljivost testa prilagojena odrasli populaciji. Izdelek nosi oznako CE pooblaščenega telesa št. 0483.


Med glavne simptome alergij prištevamo kožno rdečico, izpuščaje, solzenje, ponavljajoče napade kihanja in vodenico. Omenjene simptome pogosto zamenjajo z običajnimi znaki virusnih in bakterijskih okužb, npr. gripe, prehlada ali bakterijskega vnetega grla, zato je v omenjenih primerih in v primerih, ko so alergije prisotne v družini pomembno preveriti, če je stopnja IgE abnormalno visoka. S pomočjo določanja povišane stopnje imunoglobulina E, vas lahko zdravnik napoti na podrobnejše raziskave s katerimi bodo lahko ugotovili prisotnost snovi, ki povzročajo alergije in vam svetovali primerno zdravljenje.
Test je zelo natančen in ga že več kot 10 let uporabljajo strokovnjaki na področju (bolnišnice, laboratoriji). Je preprost za uporabo, rezultate pa dobite v le 10 minutah.
Izdelek nosi oznako certifikata CE.

Kako deluje domači test alergij?
Domači test alergij znamke Prima vsebuje vse potrebne pripomočke za odvzem kapljice krvi, ki jo boste potrebovali za izvedbo testa.
Test je preprost za uporabo, rezultate pa dobite v le 10 minutah.

 

Več informacij
Blagovna znamka Prima
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!