Tenga Egg komplet

Tenga Egg komplet

Tenga Lovers Egg

Tenga Lovers Egg

Tenga Egg 1

Tenga Egg 1

Tenga Egg komplet

48,00 €
Rok dobave: takoj
SKU
I2-E21711

Kratki opis

Sedaj lahko Tenga jajčke kupite v posebnem kompletu! Komplet sestavlja 6 jajčkov in prav vsak ima edinstven vložek za nore užitke.

Sedaj lahko Tenga jajčke kupite v posebnem kompletu, ki je sestavljen iz 6 jajčkov in prav vsak se ponaša z drugačnim vložkom za seksi užitke!

V vsakem jajčku se skriva silikonski masturbator z lubrikantom. Izredno raztegljivi vložki se lahko raztegnejo do 30,5 cm v dolžino in 20,3 cm v obseg ter tako užitke nudijo prav vsem velikostim moških. Ti inovativni masturbatorji so morda res majhni po velikosti, vendar pa je njihovo zadovoljstvo pri uporabi nedvomno izjemno veliko.

V kompletu Tenga Egg boste našli jajčke:

Twister: s svojimi čutnimi zavitimi linijami vas bo zavrtel od vrha do dna, po poti norih užitkov. Globlje, ko boste nastanili penis, čvrstejši bo oprijem vložka, prav tako pa lahko k večji stimulaciji pomagate tudi z zvijanjem.

Stepper: zaradi številnih izbolklinic, ki se raztezajo preko celotne površine vložka boste lahko uživali v neprestanem draženju penisa, neverjetna masaža pa bo poskrbela, da boste vsakič korak bližje koncu.

Silky: gladke linije znotraj jajčka, ki so mehke kot svila, omogačajo neverjetne dražljaje, ki jih ne boste zlahka pozabili.

Spider: notranjost, ki je narejena kot pajkova mreža vam nudi najboljše občutke doslej. Gre za uživanje za 360 stopinj, saj je vseeno kako jajček uporabljate, kajti užitek je zagotovljen iz vseh smeri.

Wavy: veliki in mehki valovi v notranjosti jajčka zagotavljajo užitke in neverjetne občutke po celotni dolžini penisa.

Clicker: kombinacija različnih izrastkov v tem jajčku poskrbi za neobičajno dražeče občutke.

Navodila za uporabo:

Jajček odprite, iz njega vzemite masturbacijski vložek, nato pa ga premažite s priloženim vodnim lubrikantom in uživajte!

Pozor: Izdelek je proizveden na Japonskem. Namenjen je enkratni uporabi, vendar je pri pazljivem ravnanju primeren tudi za večkratno uporabo.

Več informacij
Blagovna znamka Tenga
Material Silikon
Dolžina 6,5 cm
Širina 5 cm
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!