Tenga Egg 1

Tenga Egg 1

Tenga Egg komplet

Tenga Egg komplet

Tenga Egg 1

Redna cena 8,00 € 5,00 €
Rok dobave:25.9.2020
SKU
Tenga Egg 1

Kratki opis

Inovativen masturator iz prve Tengine serije pri katerem lahko izbirate med šestimi različnimi teksturami.

Jajčki Tenga Egg iz serije 1 so novi masturbatorji inovativnega podjetja Tenga, ki ne presenečajo le s svojo inovativno obliko, temveč tudi z izjemno kakovostno sestavo.

V jajčku se skriva silikonski masturbator z vodnim lubrikantom, šest različic jajčka pa pomeni tudi šest različnih tekstur notranjega vložka med katerimi lahko izbirate: Wavy, Spider, Clicker, Stepper, Silky in Twister. 

  • Wavy se v notranjosti ponaša z valovito teksturo, ki spominja na morske valove in ob draženju prinaša neznansko prijetne užitke.
  • Spider je narejen s teksturo, ki spominja na pajkovo mrežo ter omogoča 360-stopinjski užitek iz vseh smeri notranjosti.
  • Clicker je narjejen iz različnih izrastkov, ki penis med draženjem prijetno ljubkujejo.
  • Stepper se ponaša s številnimi izbolklinicami, ki penis nežno masirajo in tako zagotavljajo izjemno čutno masturbacijo.
  • Silky zapeljuje s svilnato gladkimi linijami, ki vzbujajo valove dražečega užitka.
  • Twister je s svojo zavito obliko idealen za tiste, ki imajo radi močnejši oprijem, z njim pa boste nedvomno doživljali vrtoglave užitke.

Masturbator Egg popolnoma objame glavo penisa in omogoča užitke na popolnoma novi ravni, saj draženje glavice povzroči intenzivnejše orgazme.

Navodila za uporabo:

Z jajčka odstranite zaščitno embalažo, ga odprite ter iz njega vzemite masturbacijski vložek, nato pa ga natrite s priloženim vodnim lubrikantom ter si privoščite masturbacijo vašega življenja!

Izdelek je proizveden na Japonskem in je namenjen enkratni uporabi, vendar pa ga lahko pri pazljivem ravnanju uporabite tudi večkrat.

Več informacij
Blagovna znamka Tenga
Material Silikon
Dolžina 6,5 cm
Širina 5 cm
Vsebina 1 masturbator Tenga Egg
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!