Svilena preveza za oči Intima

Svilena preveza za oči Intima

Vibrator Soft Wave

Vibrator Soft Wave

Svilene lisice Etherea

Svilene lisice Etherea

Svilena preveza za oči Intima

54,90 €
Rok dobave:25.9.2020
SKU
Svilena preveza za oči Intima

Kratki opis

Potopite se v temo in se predajte svobodi, ki jo prinaša izostritev ostalih čutov!

Satenasto prevezo položite na partnerjeve oči in jo trdno zavežite na zadnjem delu njegove glave, pri tem pa bodite pozorni, da jo na predelu nosu previdno namestite, saj boste lahko partnerja le tako potopili v popolno temo.

V popolni temi bo vaš partner nemočen in popolnoma izpostavljen vašemu nadzoru. Preveza je zelo elegantna, saj je narejena iz 100% svile, poleg tega pa jo na eni strani krasi tudi žakard vzorec. Ta nekoliko neobičajna modna preveza odstopa od povprečja in s svojo svilnato mehkobo ljubkuje kožo in omogoča veliko čutnega raziskovanja in igric.

Zaprite oči in se prepustite temi. Prevezo je izjemno lahko namestiti tako, da ne dopušča kukanja in preprečuje kakršne koli morebitne žarke svetlobe, ki bi lahko uničili vso zabavo. V predelu nosu je elastičen trak, ki omogoča popolno prileganje in potop v temo.

S tem trakom boste lahko v vaše erotične igrice vnesli še kanček skrivnostnosti. Po namestitvi preveze lahko partnerja razvajate s čutno masažo ali pa si pomagate še s prevezo za roke ali gležnje ter tako še okrepite partnerjevo pričakovanje po slutenem.

 


 

Več informacij
Blagovna znamka Lelo
Material Svila
Širina 4,5 cm
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!