Stimulacijski gel Come Alive Fifty Shades

Stimulacijski gel Come Alive Fifty Shades

Balzam z okusom za bradavičke Nip Zip

Balzam z okusom za bradavičke Nip Zip

Balzam za ustnice z okusom feromoni X On The Lips

Balzam za ustnice z okusom feromoni X On The Lips

Stimulacijski gel Come Alive Fifty Shades

15,90 €
Rok dobave: 19.11.2018
SKU
I2-E24225

Kratki opis

Z gelom Come Alive lahko oživite svoje fantazije o vročih strasteh!

Opis izdelka

S pomočjo gela za vzburjenje Come Alive boste lahko okrepili občutja med spolnim odnosom in še bolj uživali v ljubljenju. Po poročanju naših uporabnikov lahko s pomočjo gela izkusite eksplozivne orgazme in stimulacijo ter se prepustite užitku, ki ga bo iz vas izvabil vsak dotik, ščeget in vibracija.

Dodatek mentola v gelu nudi poživljajoče hladen in ščegetajoč učinek, ki bo lahko ljubitelje teh občutkov še lažje pripeljal do orgazma.

Uporaba:

Kanček gela za vzburjenje natrite na vaš klitoris in ga nežno vmasirajte s prstom. Gel lahko uporabljate sami, s partnerjem ali skupaj z vašo najljubšo erotično igračko ter tako odprete vrata obilici užitka in igric.

Izdelek je del kolekcije z imenom 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica znane uspešnice, E.L. James. Pripomoček je idealno erotično darilo za vse, ki obožujejo razvpito knjigo z naslovom Petdeset odtenkov sive.

"Predam se, eksplozijo pa doživim kar poleg njega – močan, v dušo segajoč orgazem me pusti iztrošeno in izčrpano." – Anastasia Steele

Sestavine: voda, mono propilen glikol, arginin, hidroksietilna celuloza, mlečna kislina, PEG-40 hidrogenirano ricinovo olje, mentol, fenoksietanol, pirokton olamin.

Izdelek je primeren za vegetarijance, uporabljate pa ga lahko tudi skupaj s kondomi.

**Čas začetka delovanja, trajanje delovanja, velikost učinka in vpliv na spolno življenje ter samozavest so odvisni od primera do primera. Ni nujno, da vam bo izdelek Come Alive pomagal okrepiti občutja med spolnim odnosom, izboljšal užitke med ljubljenjem, pomagal priti do eksplozivnih orgazmov, izboljšal stimulacijo ali povzročil hladen in ščegetajoč učinek s katerim boste lažje dosegli orgazem. Prav tako so učinki na osebno srečo ali na medsebojne odnose zgolj posledica drugih učinkov.


 

Več informacij
Blagovna znamka Fifty Shades of Grey
Vsebina 30 ml
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!