Silikonske Ben Wa kroglice Fifty Shades

Silikonske Ben Wa kroglice Fifty Shades

Analni čep Fifty Shades

Analni čep Fifty Shades

Srebrne kovinske Ben Wa kroglice Fifty Shades

Srebrne kovinske Ben Wa kroglice Fifty Shades

Silikonske Ben Wa kroglice Fifty Shades

26,90 €
Rok dobave 4-6 dni
SKU
I2-E24200

Kratki opis

Kroglice za izboljšanje zdravja medeničnega dna in za boljše orgazme.

Silikonske kroglice iz kolekcije Petdeset odtenkov sive so namenjene izboljšanju zdravja vašega medeničnega dna in vašemu užitku. V vas se bodo zvijale in premikale ter istočasno poskrbele še za masažo vaše G-točke. Uporabite jih lahko tudi pri spolnih igricah ter se zgledujete po slavnem Christianu Greyju, liku iz knjižne uspešnice z naslovom Petdeset odtenkov sive.

"Sedaj jih bom vstavil vate in te našeškal, vendar ne kot obliko kazni ampak za tvoj in moj užitek." – Christian Grey

Izdelek, ki ga dobite skupaj s hranilno vrečico, je del kolekcije z imenom 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica znane uspešnice, E.L. James. Pripomoček je idealno erotično darilo za vse, ki obožujejo razvpito knjigo z naslovom Petdeset odtenkov sive.

Gladko silikonsko telo vsebuje dve kroglici, ki se v vas vrtita in tako dražita vašo G-točko ter poskrbita za porajajoče vzburjenje v vašem telesu. Kroglice lahko uporabljate kot uvod v predigro ali kot glavno netilo strastne noči z vašim ljubimcem ter tako uživate v preprosti utrditvi mišic vašega medeničnega dna, kar bo v prihodnjih letih pripeljalo do izboljšanja vaših posteljnih užitkov.

Kroglice je zaradi njihove oblike in velikosti izjemno preprosto in priročno uporabljati, poleg tega pa bodo blagodejne tudi za vaš užitek v spolnosti in še za vaše spolno zdravje. Vstavite jih v vagino in uživajte v občutkih, ki jih nudijo vrteče se kroglične uteži, ki z vsakim gibom ljubkujejo vašo G-točko ter zagotavljajo neizmeren užitek.

Kroglice so idealne za okrepitev občutij pri masturbiranju, kot uvod v predigro in analne igrice (če jih imate vmes v vagini) ter za mnoge druge stvari, ki si jih lahko domislite. Ker vsebujejo prosto gibljive uteži, vas bo njihovo spontano gibanje popeljalo do mnogih erotičnih doživetij. Kroglice lahko nosite med šeškanjem ali v kombinaciji s klitoralnim draženjem, ter tako občutite, kakšen učinek imajo na vaš užitek, ki vas bo zapeljal v višave strasti.

Silikonske kroglice Ben Wa so bile narejene tudi za izvajanje Keglovih vaj za izboljšanje zdravja mišic vašega medeničnega dna ter za okrepitev in podaljšanje vaših orgazmov. Z izvajanjem preprostih vaj za krepitev mišic medeničnega dna med nošnjo kroglic, boste kmalu opazili tudi boljši nadzor nad omenjenimi mišicami ter ugodne spremembe na področju vašega spolnega življenja.

Kroglice so ravno pravšnje velikosti za začetnike izvajanja Keglovih vaj, saj nimajo velikega obsega in niso težke, tako da bo z njimi tudi izvajanje vaj izredno preprosto. Vsaka kroglica tehta 32g, kar pomeni, da boste med izvajanjem vaj delali s 64g težo.

Kako izvajati Keglove vaje?
Vaje je zelo preprosto izvajati, saj kroglice le vstavite v vagino in jo sklenete okoli njih kot da bi jih želeli potegniti globlje vase. Vaginalne mišice pokrčite, kolikor je le možno, in kroglice zadržite v sebi kar najdlje, nato pa popustite prijem. Vajo ponovite 10-15 krat zaporedoma, dva ali trikrat dnevno.

Kroglice so izredno trpežne, poleg tega pa jih je preprosto očistiti, saj so narejene iz ABS plastike, ki jo lahko odstranite iz silikonskega sloja ter očistite. Preprosto jih je tudi odstraniti, saj je nanje pritrjena vrvica, ki olajša izvlek kroglic po koncu vaših igric.

Kroglice so vodoodporne, vendar pa niso upogljive in ne vsebujejo ftalatov in lateksa.
 

Več informacij
Blagovna znamka Fifty Shades of Grey
Material Silikon
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!