Raging Bull Plus za moške in ženske

Raging Bull Plus za moške in ženske

BluErect

BluErect

The Gold Pill

The Gold Pill

Raging Bull Plus za moške in ženske

31,50 €
  • Kupite 2 vsakega za 29,93 € in prihranite 5%
  • Kupite 3 vsakega za 28,51 € in prihranite 9%
  • Kupite 5 vsakega za 27,09 € in prihranite 14%
  • Kupite 8 vsakega za 25,52 € in prihranite 19%
Rok dobave: 21.11.2018
SKU
RB001

Kratki opis

Sedaj je tukaj izjemno dovršeni in izpopolnjeni Raging Bull+!

Opis izdelka

Po izjemnem uspehu tablet Raging Bull, so se pri proizvajanju tega zeliščnega zaklada odločili iti še korak dlje in že tako uspešno formulo še izboljšati. Guarana, navadni komarček, ginseng, sladki grahovec, kajenski poper, rožni koren, navadna kopriva ter angelika arhangelika so sedaj proizvedeni na način, ki obeta kar do 25% več moči. Če vam tudi to ni dovolj, vam lahko povemo, da je poleg tega, da je 100% naraven, izdelek na voljo popolnoma brez recepta, kar vam lahko prihrani marsikateri neroden obisk pri zdravniku ali v lekarni, ker pa je primeren tako za moške kot za ženske, ga lahko uporabljata kar skupaj s partnerko/-jem!

Guarana je tropsko jagodičevje, ki raste v Amazoniji in ima zelo značilen okus ter se jo v Braziliji uporablja za aromo gaziranim pijačam. Njena glavna sestavina je guaranin, ki je kemično zelo podoben kofeinu, zato ga pogosto uporabljajo kot dvigovalca energije.

Navadni komarček ali koromač je rastlina trajnica, ki raste tudi v slovenskih zelenjavnih vrtovih. Stari Grki so ga uporabljali za izboljšanje spolnosti in med Dionizovimi festivali koromačeve liste nosili kot krone, semena pa so bila obravnavana kot dober afrodizijak. Nanj prisega tudi Kamasutra, ki pravi, da je njegov sok, zmešan z mlekom, eden izmed najboljših afrodizijakov. Posledično ga hinduisti še vedno uporabljajo v tradicionalnem receptu za poživitev spolnih funkcij, medtem ko je na sredozemskem področju za enake namene bolj priljubljena koromačeva juha.

Ginseng izvira iz Azije, kjer ga že več tisočletij uporabljajo za izboljšanje impotence,
kot afrodiziak in kot stimulans, zadnjih nekaj let pa je porast njegove uporabe v namene poživitve opaziti tudi pri nas.

Sladki grahovec je tako kot ginseng avtohtona rastlina na azijski celini. V tradicionalni kitajski medicini se že stoletja uporablja za varen način zdravljenja številnih tegob, predvsem pa kot energetski tonik. Ponekod ga uporabljajo tudi kot naravni nadomestek najbolj znanim zdravilom za izboljšanje erekcije in impotence.

Kajenski poper je splošno znan kot zelo močan stimulans, vendar se uporablja predvsem kot začimba. Se niste nikoli vprašali zakaj vam je ob njegovem uživanju tako zelo vroče?

Rožni koren izvira iz gorskega sveta Evrope, Azije in arktičnih predelov, kjer so rastlino tradicionalno podarjali mladoporočenim parom, saj naj bi obetala rojstvo zdravih in številnih otrok.

Navadna kopriva je sicer neprijetna na dotik, vendar pa se že od nekdaj uporablja v zdravstvene in prehrambene namene.

Angelika Arhangelika ali zdravilni gozdni koren (tudi angelski) je poznana zaradi francoske legende o moškem, ki jo je žvečil vsakodnevno in naj bi zaradi nje doživel kar 123 let. Tudi danes se uporablja v podobne namene, še posebej pa jo priporočajo za okrevanje od utrujenosti in povrnitev moči.

Navodila za uporabo: 1 tableto Raging Bull+ vzemite skupaj s tekočino na vsake 3 dni in sicer 90 minut pred spolno aktivnostjo. Ne prekoračite priporočenega odmerka.

Opozorilo: V primeru, da jemljete kakršnakoli zdravila, se morate pred uporabo posvetovati s svojim zdravnikom. Ni primerno za osebe mlajše od 18 let. Hraniti v hladnem in suhem prostoru. Hraniti izven dosega otrok. Učinkovitost izdelka lahko pri posameznikih variira. V primeru neželenih učinkov takoj prenehajte z uporabo tablet. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.

**Mnenja uporabnikov niso tipična, ampak individualna mnenja in lahko variirajo od osebe do osebe! Čas začetka delovanja, trajanje delovanja, velikost učinka in vpliv na spolno življenje ter samozavest so odvisni od primera do primera. Ni nujno, da boste ob uporabi izdelka Raging Bull+ opazili trdnejše in dolgotrajne erekcije, boljšo vitalnost, večjo spolno slo, kratek čas regeneracije po spolnih odnosih ali da bo izdelek vplival na vaše spolno življenje ali samozavest ter na vaše zdravje. Prav tako so učinki na osebno srečo ali na medsebojne odnose zgolj posledica drugih učinkov. Mnenja so rezultat edinstvenih okoliščin uporabnikov, podjetje Spletna Fuzija d.o.o. na njih ni vplivalo na nikakršen način.
 

Več informacij
Vsebina 4 kapsule po 300mg
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!