Pametne vaginalne keglove kroglice Candy

Pametne vaginalne keglove kroglice Candy

Vaginalne kroglice Tulipano Kegel Ball

Vaginalne kroglice Tulipano Kegel Ball

Pametne vaginalne keglove kroglice Candy

179,00 €
Rok dobave:152.6.2020
SKU
I2-E26949

Lastnosti

 • Za ženske
 • Stimulacija vagine

Kratki opis

 • pametne vaginalne kroglice
 • preko aplikacije spremljajo vaš napredek
 • več stopenj vaj s čimer lahko postopoma krepite mišice
 • z vajami za prebujanje mišic
 • silikonska sestava, ki je mehka, hipoalergena, nestrupena in ne draži kože ter je odporna na temperaturo
 • manj kot 40 dB
 • UV lučka, ki uničuje več kot 270 vrst bakterij
 • enostavno čiščenje z vodo

Splošno

 • Napajanje na polnilec
 • Vodoodporno
 • Zelo tiho
 • Telesu prijazno
 • Aplikacija

Pametne vaginalne kroglice Candy znamke IMTOY lahko poskrbijo, da se vaše vaginalne mišice s pomočjo izvajanja keglovih vaj spet učvrstijo, pri tem pa pomagajo še preprečevati pojav urinarne inkontinence - in to na izjemno inovativen način!

Delovanje

Kroglice Candy niso pametne kar brez razloga, saj lahko te izjemno mehke, hipoalergene keglove kroglice le povežete s svojim pametnim mobilnikom, nato pa pustite, da vas ta po korakih vodi do njihove pravilne uporabe, posledično pa tudi bolj čvrste nožnice. S pomočjo naložene aplikacije lahko iz vaje v vajo spremljate tudi svoj napredek ter tako stopnjujete težavnost izvajanja vaj

Bistvo 3,3 cm silikonskih kroglic Candy ni v takojšnjem začetku izvajanja vaj in treniranja vaginalnih mišic, temveč v njihovem prebujanju. Ta aktivnost namreč zajema kar 4 faze, vsaka pa traja 3-15 minut. Z njihovo pomočjo lahko svoje mišice sprva locirate in jim povrnete elastičnost, nato pa se podate na napredno stopnjo ter vaje izvajate še s pomočjo počepov, hoje in plezanja ter tako popestrite svojo rutino, hkrati pa še porabite nekaj kalorij! Ko boste prišli do te mere, da bi radi napredovali še višje, vam lahko kroglice ponudijo tudi to. Takrat se lahko lotite zadnje stopnje vaj pri kateri jih lahko izvajate 2-3 x tedensko po 15 minut ter s tem obdržite moč svojih na novo pridobljenih mišic. Ker so izjemno tihe in vodoodporne, lahko z njimi vadite tudi v vodi!

Kroglice so tudi tako zelo tihe, da jih v knjižnici skoraj nebi bilo slišati (manj kot 40 dB), njihov senzor pritiska pa je izjemno natančen, saj zbira podatke o krčenju in sproščanju mišic, nato pa jih pošlje do aplikacije, ki spremlja statistiko napredka ter vas tako motivira k izboljšanju rezultata.

Uporaba vaginalnih kroglic

Nosečnost in rojstvo otroka ter menopavza lahko povzročijo disfunkcijo vaginalnih mišic, oziroma njihovo ohlapnost, saj jih je potrebno kot vse druge mišice v telesu neprestano trenirati, da se ohranji njihova čvrstost. Če mišic medeničnega dna po porodu ne utrdimo ali jih skušamo z izvajanjem agresivnih fizičnih vaj, se lahko zgodi, da stanje še poslabšamo. 

Mišice medeničnega dna pogosto postanejo bolj ohlapne tudi pri ženskah, ki se redno ukvarjajo s športi kot so spining, aerobika in tek, saj je pri slednjih stopnja intra-abdominalnega pritiska tako velika, da oslabi omenjene mišice. Na žalost se tako pogosto zgodi, da so mišice medeničnega dna izjemno slabotne tudi pri mlajših ženskah, k temu pa še pripomorejo debelost, zaprtje, kronični kašelj, stres, nošenje tesnih oblačil in dolgotrajno zadrževanje urina, zato je izjemnega pomena, da se z vaginalnimi kroglicami keglove vaje izvaja že preventivno.

Čiščenje in polnjenje

Po in pred uporabo lahko izdelek očistite na izjemno preprost način: najprej ga sperete z vodo, nato pa ga postavite v polnilno postajo in ga očistite še s pomočjo UV svetlobe znotraj nje, ki je sposobna uničiti več kot 270 različnih bakterij. Znotraj postaje se izdelek tudi napolni.

Več informacij
Blagovna znamka IMTOY
Material Silikon
Napajanje USB priključek
Širina 3,5 cm
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!