Ovulacijski mikroskop

Ovulacijski mikroskop

Test ovulacije

Test ovulacije

Test za čir na želodcu

Test za čir na želodcu

Ovulacijski mikroskop

34,40 €
Rok dobave: takoj
SKU
802

Kratki opis

Hiter sterilni test za ugotavljanje plodnih dni.
 • Hiter sterilni test za ugotavljanje plodnih dni
 • Za testiranje se uporabi slina
 • Visoka natančnost

PAKET VSEBUJE:

 • 1× FertilFocus mikroskop z osvetlitvijo

Splošne informacije:

Babystart Fertil Focus je visoko kvaliteten test plodnosti, ki vam z uporabo sline omogoča natančno napoved ovulacije. Popoln pomočnik parom, ki želijo spočeti otroka, saj je enkraten ovulacijski napovedovalec, kar pomeni, da dobite neomejeno število testiranj v enem visoko kakovostnem, cenovno ugodnem, osebnem mikroskopu za ovulacijo. BabyStart Fertil Focus prejmete s popolnimi navodili za uporabo in grafikonom plodnosti ovulacije za sledenje rezultatom.

Babystart Fertil Focus vam pokaže spremembe v sestavi sline tik pred ovulacijo. Vzorec podoben praproti, ki je pokazatelj pozitivnega rezultata, se bo pojavil približno tri dni pred ovulacijo, ne glede na to ali je vaš menstrualni ciklus reden ali ne. Fertile Focus vam napove ovulacijo 98% natančno in vam tako pomaga, da se osredotočite na plodne dni in s tem povečate možnosti zanositve.

Uporaba mikroskopa je zelo enostavna. Kapnite kapljico sline na lečo in pustite vzorcu, da se posuši. V roku petih minut poglejte vzorec s pomočjo mikroskopa. Nato pritisnite gumb za osvetlitev in izostrite sliko. Če imate ovulacijo – ali ste tik pred njo – se bo pojavil praproti oz. kristalu podoben vzorec. Za najboljše rezultate opravite test zjutraj, pred jedjo, pred pitjem in ščetkanjem zob ter potem zabeležite rezultat na koledar ali grafikon plodnosti. Kmalu boste prepoznali edinstvene vzorce sline, ki prikazujejo neplodna, plodna ali prehodna obdobja.

Zakaj je ta test pomemben?

Poskušate zanositi? Potem si lahko s testom povečate možnost zanositve in prenehate ugibati svoje plodne dneve.

Ali ste vedeli?

Z izbiro dneva spolnega odnosa lahko vplivate na to, ali boste imeli fantka ali punčko. Moška semenčeca, ki vsebujejo X kromosom preživijo dlje časa in so počasnejši plavalci od semenčec z Y kromosomom. To pomeni, da boste imeli več možnosti za punčko, če imate spolne odnose 3 dni pred ovulacijo in bliže ovulaciji pomeni več verjetnosti za fantka.

 • Ali je res, da pride ženska v ovulacijo 14 dni po tem, ko dobi menstruacijo?
 • Na žalost temu ni tako in je to zgolj "mit", katerega se še vedno oklapa veliko ljudi, vključno z zdravstvenimi delavci. Ta "mit" se je najverjetneje razvil iz nekega povprečja, da ženska pride v ovulacijo na sredini svojega menstrualnega cikla.

 • Koliko dni sem med ovulacijo dejansko plodna?
 • Med ovulacijo je žensko jajčece primerno za oploditev zgolj 12-24 ur. Vendar morate vzeti na znanje, da moška semenčeca preživijo 3-5 dni, tako da je možnost oploditve 5-7 dni.

 • Ali lahko pride do ovulacije med menstruacijo?
 • Za ženske, ki imajo redni menstrualni cikel, je to skorajda nemogoče. Vendar nekatere ženske imajo zelo nereden menstrualni cikel in pri teh se lahko v redkih primerih to zgodi. Vsekakor pa to ne pomeni, da ne morate zanostit med menstruacijo, saj semenčeca lahko preživijo v telesu kar nekaj dni.

 • Ali lahko pride do ovulacije tekoj po menstruaciji?
 • Na to si lahko odgovorite tako, da veste koliko časa traja vaš menstrualni cikel. Če imate npr. 21 dnevni cikel (od začetka ene menstruacije do začetka druge) in krvavite 7 dni, potem lahko pride do ovulacije takoj po menstruaciji. Do ovulacije namreč pride 12-16 dni pred naslednjo menstruacijo in tako bi bili v ovulaciji od 6-10 dneva vašega menstrualnega cikla.
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!