Obroček za penis Oden 2

Obroček za penis Oden 2

Vibracijski prstan Little Devil

Vibracijski prstan Little Devil

Obroček za jezik LingO

Obroček za jezik LingO

Obroček za penis Oden 2

189,00 €
Rok dobave:4.6.2020
SKU
I2-E23577

Kratki opis

Vodoodporni silikonski obroček z brezžičnim daljinskim upravljalnikom na senzor.

Oden je vrhunsko oblikovan in izdelan obroček za penis iz Lelo kolekcije. Moški ga med spolnim odnosom namesti na penis, kar z vibracijami spektakularno poveča stimulacijo. Odlično prilegajoč obroček, prevlečen s kakovostnim silikonom, nikakor ni vsiljivec, temveč odlična dopolnitev med seksom.

Vibrirajoč del obročka z vsakim sunkom stimulira ženski klitoris in ji pomaga hitreje doseči orgazem. Na penis se ga namesti med erekcijo.

Vibracije lahko nadzorujete z brezžičnim upravljalnikom, izbirate pa lahko med programom SenseMotion in 6 drugimi stimulacijskimi programi. Tehnologija SenseMotion omogoča povsem nov način upravljanja erotičnih igračk. Hitrost in intenziteto vibracij lahko nadzorujete z gibanjem. Upravljalnik se odziva na nagibanje, tresenje ali zamahovanje, obroček Oden pa vibrira v vašem ritmu. Še več, upravljalnik odraža vibracije, ki jih sami ustvarjate, kar pomeni, da lahko zares začutite, kakšno stimulacijo doživlja partnerka. Domet upravljalnika je 12 metrov.

Način 1: Nagnite upravljalnik, da prilagodite intenziteto vibriranja. Ko je upravljalnik v vodoravnem položaju, je jakost vibriranja manjša. Če ga obrnete za 90 stopinj, se bo jakost vibracij povečala.

Način 2: Stresajte ali obračajte brezžični upravljalnik, da spremenite jakost vibracij. Premikanje s krožnimi gibi prav tako poveča jakost. Bolj kot so hitri in raznoliki vaši gibi, bolj intenzivna bo reakcija igračke.

Če želite uživati v 6 dodatnih stimulacijskim programih, pritiskajte gumbek na obročku, dokler ne pridete do želenega načina. Vedno sta vam za prilagajanje jakosti na voljo tudi gumbka "+" in "-", v kolikor obroček raje upravljate z gumbi in ne z daljinskim upravljalnikom.

Obroček Odeon je vodoodporen, zato ga nikar ne pozabite preizkusiti tudi pod tušem! Priložene baterije (2 x AAA) za upravljalnik so polnilne, obroček pa napolnite s priloženim polnilcem.

Zapakiran je v luksuzno darilno škatlo z ujemajočo broško in satenasto vrečico za shranjevanje, zato je idealno darilo.

Več informacij
Blagovna znamka Lelo
Material Silikon
Napajanje 2xAAA (priložene)
Dolžina 9,5 cm
Širina 4,5 cm
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!