Naravna masažna sveča Bijoux

Naravna masažna sveča Bijoux

JO 2v1 Warming grelno masažno olje in lubrikant

JO 2v1 Warming grelno masažno olje in lubrikant

Masažni gel Bliss Bliss

Masažni gel Bliss Bliss

Naravna masažna sveča Bijoux

19,90 €
Rok dobave:5.10.2020
SKU
Naravna masažna sveča Bijoux

Kratki opis

Razveselite svojega partnerja in mu poklonite nepozabno masažo, ki bo prebudila vse njegove čute.

Masažna sveča spada v linijo izdelkov za nego telesa priznane znamke Bijoux Cosmetiques ter ponuja odkritje izjemnih občutkov, ki jih lahko iz vas in vašega partnerja izvabi le masaža. Topli vonji afrodiziaka, čokolade in citrusov ter divje jagode bodo v vas prebudili nežnejšo plat in vas pripravili na užitek, ki ga lahko stopnjujete v čutno sprostitveno masažo ali erotično doživetje s srečnim koncem

Izdelki Bijoux Cosmetiques so narejeni posebej za to, da se boste z njimi počutili čudovito. Pri podjetju posledično veliko truda vlagajo v izbiro naravnih sestavin, ki bodo zaščitile tudi pH vaše kože. Omenjena formula ne vsebuje nobenih parabenov, zaradi česar vam bo še posebej hvaležna prav vaša koža!

Navodila za uporabo:
Prižgite svečo in jo pustite goreti približno 15 minut. Nato svečo upihnite in manjšo količino olja nanesite na kožo ter si privoščite sproščujočo masažo. Posebna formula sveče bo poskrbela, da se olje ne bo preveč segrelo (največ na 45 stopinj), njegova aroma pa bo naelektrila ozračje in vaše telo navdala s čutno toplino. Po uporabi bo vaša koža obogatena z vsemi naravnimi sestavinami, ki jih vsebuje olje ter gladka in čudovito mehka na dotik.

Več informacij
Blagovna znamka Bijoux Cosmetiques
Vsebina 70 ml
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!