Nalepke Nippies - Like A Virgin Heart

Nalepke Nippies - Like A Virgin Heart

Clone A Willy črna kopija penisa

Clone A Willy črna kopija penisa

Bleščice Bijoux Indiscrets Flamboyant

Bleščice Bijoux Indiscrets Flamboyant

Nalepke Nippies - Like A Virgin Heart

14,90 €
Rok dobave:8.6.2020
SKU
I2-E22680

Kratki opis

Modno oblikovane nalepke, ki skrijejo bradavičke in rahlo privzdignejo prsi.

Nalepke Nippies so lepe modno oblikovane nalepke, ki bodo skrile vaše bradavičke, ne da bi pri tem pokvarile vaš stil. Narejenje so iz pravega blaga, ki se uporablja za izdelavo spodnjega perila, in oblikovane z veliko domišljije in smisla za oblikovanje. Prilegajo se vam kot modrček, so mehke, raztegljive, gladke in nudijo rahlo oporo prsim. Z njimi boste preprosto izgledale odlične, z ali brez oblačil!

Nosite jih lahko pod oblekami z izrezanim hrbtom, oblekami brez naramnic ali posebno krojenimi topi, pod katerimi ne morete nositi modrčka. Lahko si jih nadenete tudi kadarkoli, ko ne želite obleči nedrčka, a vseeno diskretno skriti bradavičke in rahlo privzdigniti prsi.

Nippies omogočajo popolno svobodo, pa še skrivati vam jih ni treba! Nalepke Like A Virgin so nedolžno zapeljive. En par je narejen iz bele svetleče tkanine, drugi pa iz srebrno-bele tkanine posute z bleščicami. Primerne so predvsem za romantične duše in novopečene neveste. Prilepite si jih lahko kar pod poročno obleko ali čiškasto poročno spodnje perilo. Zagotovo bodo nalepke poskrbele za prijetno presenečenje in nepozabno poročno noč ...

Navodila za uporabo:

  • 1. Očistite in posušite kožo na prsih.
  • 2. Postavite se pred ogledalo.
  • 3. Odlepite spodnji del zaščitne folije.
  • 4. Pred ogledalom prilepite spodnjo stran nalpke Nippies na spodnjo stran prsi.
  • 5. Odlepite zgornji del zaščitne folije.
  • 6. Nalepko Nippies prilepite čez bradavičko, pri tem pa rahlo privzdignite prsi. Pazite, da nalepke ne raztegnete preveč.
  • 7. Pritisnite nalepko na prsi.

Nalepko odstranite počasi in previdno. Ne potegnite naenkrat. Pazite, da ne poškodujete kože. Nalepke so primerne za B košarico.

 

Več informacij
Blagovna znamka Bristols 6
Vsebina 4 nalepke
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!