Masturbator VërSpanken

Masturbator VërSpanken

VërSpanken - vložki

VërSpanken - vložki

Grelec Tenga

Grelec Tenga

Masturbator VërSpanken

36,90 €
Rok dobave:12.6.2020
SKU
SK1363

Kratki opis

Novost na področju masturbatorjev! Masturbatorji VërSpanken so masturbatorji 21. stoletja, ki vam bodo zagotovo všeč.

Masturbatorji VërSpanken so masturbatorji kakršnih še niste videli! Doživetje z njimi bo nekaj povsem novega in edinstvenega. Posebnost masturbatorjev VërSpanken je ta, da so popolnoma prilagodljivi uporabniku in njegovim željam. 

Pri nakupu masturbatorja VërSpanken lahko izbirate med dvema različnima vložkoma FoamWieners (narebrena ali valovita tekstura), ki sta povrhu vsega še kompatibilna med seboj in ju zato lahko uporabljate istočasno. 

Toda to še ni vse! Na voljo so tudi posebni vložki WaterWieners, ki se jih za večji užitek in bolj intenzivno doživetje lahko pogreje v mikrovalovni pečici ali ohladi v hladilniku. Vložki WaterWieners niso vključeni pri nakupu masturbatorja in jih je potrebno doplačati. 

Možnosti je torej veliko - različne teksture in različne temperature hkrati! Edina omejitev je vaša domišljija. 

Vložki WaterWieners so napolnjeni z vodo, imajo čvrstejši prijem in so težji medtem, ko so vložki FoamWieners napolnjeni s posebno peno, lažji in imajo nežnejši prijem. 

Čiščenje je zelo enostavno. Masturbator je narejen iz 100% recikliranih materialov in ne vsebuje snovi kot so svinec, lateks, ftalat ali težkih kovin. 

Uporabljate ga lahko sami ali skupaj s svojo partnerico. Za higieno in udobnost priporočamo uporabo lubrikanta. Masturbator in vložki so vodoodporni. 

Več informacij
Blagovna znamka Big Teaze Toys
Material TPR
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!