Masturbator Pocket Pussy Willaboo

Masturbator Pocket Pussy Willaboo

Masturbator VërSpanken

Masturbator VërSpanken

Masturbator Doggy Style Debbie

Masturbator Doggy Style Debbie

Masturbator Pocket Pussy Willaboo

12,90 €
Rok dobave: 30.10.2018
SKU
SK1282

Kratki opis

Napihljiv diskreten žepni masturbator za enkratno uporabo s priloženim lubrikantom. Pakiranje 5 kosov.

Opis izdelka

Predstavljamo vam inovativno moško igračo Willaboo, ki je izjemno preprosta za uporabo presenetljivo učinkovita!

Willaboo je masturabator za enkratno uporabo, ki ga sami napihnete. Bolj kot je napihnjen, tesnejši je oprijem penisa. Napolnite ga lahko z zrakom ali s toplo vodo (približno 39 stopinj). Sami lahko ekperimentirate, dokler na najdete popolnega oprijema zase. Nanesete le še priloženi lubrikant in zabava se lahko začne ...

Glede na to, da je namenjen enkrati uporabi, je zelo priročen in predvsem higieničen. Po uporabi ga preprosto odvržete v smeti, zato kakršnokoli čiščenje in vzdrževanje ni potrebno.

Masturbatorčki so zapakirani individualno v zaščitnem ovoju žepne velikosti (dolžina 7 cm) in zato izjemno diskretni. Nihče namreč ne bi pomislil, da se v vrečki skriva erotična igračka. Vsaki vrečki je priložena tudi vrečka z lubrikantom na vodni osnovi (6 ml), zato ga lahko uporabite kjerkoli in kadarkoli. Praktično, inovativno in učinkovito!

Willaboo je narejen iz polietilena, ki je hkrati mehak in čvrst. Povsem varen je za uporabo, saj se polietilen sicer uporablja tudi kot alternativno sredstvo za izdelavo kondomov za tiste, ki so alergični na lateks. Poleg tega je mogoče polietilen 100% reciklirati.

Nasvet za uporabo: Willaboo lahko napolnite z zrakom in vodo hkrati! Če stisnete konec masturbotorja, se bo stisnila in nato popustila tudi notranji rokav, kar ustvari izjemno prijeten občutek sesanja.

Opozorila: Shranjujte na hladnem in temnem mestu.

 

Več informacij
Blagovna znamka Willaboo
Material Polietilen
Dolžina 24 cm
Širina 9 cm
Vsebina 5 masturbatorjev za enkratno uporabo
Velikost žepna velikost
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!