Masturbator Erolution

Masturbator Erolution

Vibrator Hot Octopuss Pulse III Duo

Vibrator Hot Octopuss Pulse III Duo

Masturbator Zolo Pocket Pool 8 Ball

Masturbator Zolo Pocket Pool 8 Ball

Masturbator Erolution

39,90 €
Rok dobave:25.9.2020
SKU
Masturbator Erolution

Kratki opis

Erolucija na področju spolnosti moških – masturbator Erolution!

Predstavljamo vam masturbator Superfckr, ki je del kolekcije namenjene zadovoljevanju moških potreb in je zaradi kakovostnega materiala, enostavne uporabe, preprostega čiščenja in izvrstnih značilnosti naravnost revolucionaren!

Material
Masturbator Superfckr je narejen iz patentiranega materiala FeelsoftTM. Ergonomska oblika z unikatno narebreno površino omogoča preprost oprijem masturbatorja ter onemogoča drsenje, realistična tekstura njegove notranjosti pa moške zlahka pripelje do bombastičnega vrhunca. Izredna kakovost materiala omogoča tudi dolgotrajno uporabo, poleg tega pa se lahko masturbator pohvali tudi s tem, da ne vsebuje ftalatov in lateksa.

Uporaba
Svoj ud natrite z lubrikantom, potem pa precejšnjo mero slednjega nanesite še na vstopni del masturbatorja ter v njegovo notranjost. V masturbator Erolution masturbirajte tako kot bi med pravim spolnim odnosom, s pomočjo stiskanja črne zunanjosti pa lahko prilagajate tudi tesnost in tako pridete do odličnega orgazma.
Opozorilo: Z masturbatorjem uporabljajte le lubrikante na vodni osnovi, saj lahko ostali poškodujejo njegovo notranjost.

Čiščenje
Masturbator je izjemno preprosto očistiti, saj lahko za to uporabite le malce vode in antibakterijsko milo, do suhega pa ga lahko osušite z mehko bombažno brisačo ter nato počakate, da se popolnoma posuši še na zraku.

Masturbator vam bo hvaležen, če boste zanj skrbeli tudi s pomočjo pudra za tovrstne izdelke ter mu s tako zagotovili še daljšo življenjsko dobo.
Opozorilo: Masturbator hranite v priloženem mošnjičku, na suhem in temnem mestu.

Značilnosti:
Barva: bela
Tekstura: The Original

V kompletu dobite:

  • Masturbator Erolution
  • Hranilni mošnjiček
  • Navodila za uporabo

Erolution: inovacija na področju moške masturbacije.
 

Več informacij
Blagovna znamka Erolution
Material Feelsoft™
Dolžina 16,5 cm
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!